Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 908 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 908 Артикула.

Спрейове

Съществуват много видове спрейове и смазки, които влизат в употреба в бита, индустрията, авиацията и корабостроенето.

 

Антикорозионните спрейове могат да освободят ръждясали, клеясали или замръзнали винтови съединения и други движещи се части, които са станали неподвижни поради излагане на атмосферни влияния или разяждаща химична среда. Имат множество приложения в техниката, дори и неочаквани такива в домашна обстановка – създаване на водонепропусклив спрей върху обувки, премахване на дъвка от коса, унищожаване на хлебарки и др. Проблемната влага прониква  и води до корозия, къси съединения и скъсяване на живота на метални части и гумени изделия (автомобилни гуми, уплътнения и др.)

 

Гресът на спрей е подходящ за предотвратяване триенето между движещи се части на машини и двигатели, лагери, панти, брави и др.

 

Спрейовете за заваряване защитава повърхностите по време на заваряване. Могат да предпазят инструментите и заваръчните компоненти от полепване на пръски от разтопен метал.

 

Спреят за замразяване е бързо действащ и е създаден да изстудява мигновено и да се изпарява без да оставя следи.

 

Аерозолното спрей лепило влиза в приложение в много ситуации и за всички материали. Използва се за професионални, домашни и индустриални ремонти, както и за сглобяване на нови продукти или възстановяване на стари.

 

Боята спрей е лесна за нанасяне, бързосъхнеща и подходяща за нанасяне върху метал, дърво, алуминий, пластмаса и камък.

 

Спреят обезмаслител почиства механизми и повърхности от метали, пластмаса и др. Отстранява оцветители, лепила и смоли преди втвърдяване.

 

Разтворителят на ръжда е незаменим при ремонти, поддръжка и обслужване. Той разхлабва винтове, болтове, съединения и панти, ръжда и твърди части.

 

Смолният разтворител почиства и смазва режещи гарнитури, ножове на ножици за подстригване на жив плет и верижни триони.

 

Силиконовият спрей осигурява нанасянето на тънък слой силикон дори и върху сложни повърхности.

 

Спреят смазка е подходящ за универсална употреба в дома или градината. Ефективен е, с охлаждащ ефект върху чисти резби, инструменти и машини.

 

Цинковият спрей създава дълготрайно покритие на повърхността на металите, като ги предпазва от корозия и атмосферни влияния.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.