Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 731 846 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 731 846 Артикула.
Подреди по
Резултати

Трифазни генератори за ток

Трифазният генератор за ток Ви осигурява независимост от електрическата мрежа, както и голяма мобилност. Дали работите и искате да захранвате машина далеч от електрическа мрежа, имате къща в отдалечен район, която желаете да подсигурите при спиране на ток, опънали сте палатка в планинска местност или къмпингувате с каравана на красивия морски бряг, генераторът за ток е необходимост и удобство.

 

Бензиновият трифазен генератор представлява двигател и генератор, прикрепени към шасито или рамката, които го пазят от механични сили, удари и за лесно транспортиране. Той е прикрепен с гумени амортисьори за обиране на вибрациите, намаляване на шума и защита на генератора. Използва се широко в различни домашни или промишлени дейности, изискващи наличие на трифазен ток.

 

Трифазните генератори за ток работят, произвеждайки три отделни вълни на променлив ток, които се генерират и гарантират непрекъснат поток от мощност без спадове в нивото на тока.

 

Поради тези си качества трифазните генератори за по-мощни от монофазните. Генераторите на трифазен ток се ползват най-често за захранване на по-големи пространства и предприятия, мощни индустриални машини и уреди, центрове за съхраняване на данни и навсякъде, където се изисква ток с високо и постоянно напрежение.

 

Защо да изберете трифазни генератори за ток от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме трифазни генератори за ток, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 2 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.