Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Вложки, тресчотки, комплекти и аксесоари

В магазини „Баш Майстора“ разполагаме с най-различни вложки и адаптори за вложки квадрат – квадрат и квадрат – шестостен. Разполагаме с адаптори за вложки, които работят с перфоратори, ръчни инструменти и ударни гайковерти.

 

Вложки, тресчотки, комплекти и аксесоари

 

Вложките са необходими и изключително полезни за отвинтване и завинтване на болтове и други подобни крепежни елементи в комбинация с въртоци, тресчотки и други. Комплектите вложки се предлагат в пълна гама размери, форми и дължини, а покупката на висококачествени вложки е дългосрочна и разумна инвестиция.

 

Карданите са широко използвани при работата на механиците, където се среща често елементите на крепежното съединение да са разположени под ъгъл, в който случай използването на тресчотка или обикновен върток не е възможно. Карданите за вложка са с различен размер на присъединителния квадрат, като има обикновени, универсални и ударни кардани, предназначени за работа с ударни пневматични инструменти.

 

Квадратите са изработени от специална инструментална стомана. Покритието им е хромирано. Присъединяват се посредством сачма.

 

В магазини „Баш Майстора“ предлагаме комплекти инструменти, съдържащи тресчотки и накрайници, както и такива с  усилени вложки. При нас може да избере между голям избор на комплекти, които ще Ви помогнат във всяка ситуация.

 

Тресчотките са ръчни инструменти за бързо завиване и развиване на болтове и гайки.

 

Удължителите за вложки и накрайници представляват дълги цилиндрични оси, в единия край имат присъединителен квадрат, а в другия – профил на вложката. Те се закрепват на инструмента, а за тях се закрепва вложката. С удължителите за вложки се осигурява работата с резбови съединения, които се намират в труднодостъпни или отдалечени места.

 

Защо да изберете вложка, тресчотка, комплекти и аксесоари от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме вложки, тресчотки, комплекти и аксесоари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.