Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 55 078 продукта и наличност над 4 307 275 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
55 078 продукта в наличност.
4 307 275 Артикула.

Вложки, тресчотки, комплекти и аксесоари

В тази категория, освен вложки, ще откриете и адаптори за вложки, адаптори за накрайници, въртоци, кардани, квадрати, комплекти вложки и аксесоари, тресчотки и удължители за вложки и накрайници.

 

В магазини Баш Майстора разполагаме с най-различни вложки и адаптори за вложки квадрат - квадрат и квадрат - шестостен. При нас ще откриете огромно разнообразие от адаптори за вложки квадрат - шестостен. Разполагаме с адаптори за вложки, които работят с перфоратори, ръчни инструменти и ударни гайковерти.

 

Адапторите за накрайници, които ще откриете в тази категори включват адаптори за накрайници към ударен гайковерт и адаптори за накрайници към ръчни инструменти.

 

Вложките са необходими и изключително полезни за отвинтване и завинтване на болтове и други подобни крепежни елементи, в комбинация с въртоци, тресчотки и други. Комплектите вложки се предлагат в пълна гама размери, форми и дължини, а покупката на висококачествени вложки е дългосрочна и разумна инвестиция.

 

Вложките, които ще откриете в тази категория са устойчиви и здрави, което е от съществено значение, за да може работата да бъде качествено свършена, дори и при интензивно натоварване.  Вложките, които ще откриете в магазини Баш Майстора със сигурност ще задоволят и най-капризните и информирани специалисти в областта.

 

Разполагаме с всички необходими за поддръжка на автомобили комплекти вложки и стойки за съхранението им - вложки с вътрешен дванадесетостен, вложки с вътрешен петостен, вложки с вътрешен шестостен, вложки с накрайник и вложки торкс. Наличието на пълният комплект вложки е характерен за всеки реномиран автосервиз.

 

Разнообразието от вложки в тази категория е предназначено за сервизи и водачи на моторни превозни средства, които дори не разполагат със специални умения в поправката и поддръжката на автомобили.  Вложките, които ще намерите при нас покриват и най-високите стандарти за безопасност и качество, като осигуряват дългосрочна експлоатация и перфектна работа. В магазини Баш Майстора ще откриете широка гама високакачествени вложки с най-различни размери, захвати и видове вложки - стандартни, ударни, шарнирни на доказани производители като UNIOR и FORCE.

 

Въртоците са необходим аксесоар за домашен потребител или майстор. Въртоците, които ще откриете в тази категория са висококачествени и са предназначени за развиване и завиване на болтове и гайки посредством вложки. Въртоците служат също така и за затягане на вложки.

 

Карданите са широко използвани при работата на механиците, където се среща често елементите на крепежното съединение да са разположени под ъгъл, в който случай използването на тресчотка или обикновен върток не е възможно. Също така понякога се налага да се упражни усилие под определен ъгъл. Именно за такива цели е предвидено използването на кардан, който предава въртящия момент от един вал на друг. Карданите за вложка са с различен размер на присъединителния квадрат, като има обикновени кардани, универсални кардани и ударни кардани, предназначени за работа с ударни пневматични инструменти.

 

Комплекти вложки и аксесоари – богат избор на комплекти вложки с различен размер на присъединителните квадрати. Предлагаме комплекти с тресчотка и накрайници и комплекти усилени вложки.

 

Тресчотките са ръчни инструменти за бързо завиване и развиване на болтове и гайки. Инструмента представлява дръжка с квадрат на който се поставят различни вложки, в едната посока движението на дръжката върти вложката, а в другата се движи свободно. Тресчотките имат лостче или бутон за промяна на посоката на свободното движение, което позволява употребата им за завиване и развиване.

 

Тресчотките са едни от най – ценните ръчни инструменти за всеки механик. Тресчотката е лек, надежден и опростен като дизайн инструмент, който осигурява бързина, минимален натиск и значително намаляване на натоварването в работния процес. Удобен и практичен инструмент, който може да замести напълно класическите отвертки и ключове за завиване, отвиване и затягане на винтове и гайки. Тресчотката е проектирана за бързо монтиране и ремонтиране с голям въртящ момент и приложение в различни области. Освен по–голямата мощност, която предлага, друго предимство е, че достига трудно достъпните места, тесните и малки пространства.

 

При нас може да избирате между усилена тресчотка с различни размери и различен брой зъби, изключително подходяща за недостъпни места, с механизъм за задържане и освобождаване и удобна двукомпонентна дръжка. Тресчотка с въртяща глава е друг вариант тресчотка от висококачествена хром-ванадиева стомана, подвижен квадрат и голяма сила на въртене и извита тресчотка, с която ще можете да работите на невъзможни места за достигане.

 

Удължителите за вложки представляват дълга цилиндрична ос, в единия край на която има присъединителен квадрат, а в другия – профил на вложката. Те се закрепват на инструмента, а за тях се закрепва вложката. С удължителите за вложки се осигурява работата с резбови съединения, които се намират в труднодостъпни или отдалечени места.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.