Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 787 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 787 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ограничители за врата

Ограничителите за врата се използват за предотвратяване блъскането на врати или прозорци в стена при отварянето им докрай. Чрез тях ще си спестите образуване на малки дупки в стената, както и неприятен шум. Наричат се още стопери.

 

Ограничителите за врата са подходящи за подове и стени. Подходящи са за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, плътен блок, газобетон, кух блок, направен от лек бетон и други. Монтажът е бърз и лесен.

 

Защо да изберете ограничител за врата от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ограничители за врата, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.