Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 342 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 342 Артикула.
Подреди по
Резултати

Ограничители за врата

Ограничителите за врати и прозорци се използват за предотвратяване блъскането на врати или прозорци в стена при отварянето им докрай. Чрез тях ще си спестите образуване на малки дупки в стената, както и неприятен шум.

 

Немският ограничител за врата FISCHER TS 8 BG е със скрит крепежен елемент, подходящ за подове и стени. Цветът на ограничителя (топката) е бежов. Монтажът е бърз и лесен. Подходящ е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, плътен блок, газобетон и др.

 

Ограничителят за врата FISCHER TS 8 BR е подходящ за подове и стени. Цветът на ограничителя е кафяв. Подходящ е за плътна гипсова плоскост, вертикално перфорирана тухла, перфорирана хоросанова тухла, кух блок, направен от лек бетон и др.

 

Ограничителят за врата FISCHER TS B G е със скрит крепежен елемент, подходящ е за подове и стени. Цветът на ограничителя (топката) е сив. Монтажът е лесен и бърз. Приложим е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, плътен блок, направен от лек бетон, газобетон и др.

 

Стоперът на врата FISCHER TS 8 S е предназначен за подове и стени. Цветът на ограничителя е черен. Монтажът е бърз и лесен. За по-добър външен вид крепежният елемент е скрит. Подходящ е за плътна гипсова плоскост, перфорирана вертикална или хоросанова тухла, кух бетон, направен от лек бетон и др.

 

Ограничителят за врата FISCHER TS 8 W е подходящ за подове и стени, със скрит крепежен елемент. Цветът на топката е бял. Монтажът е лесен и бърз. Подходящ е за бетон, естествен камък с плътна структура, плътна тухла, плътна хоросанова тухла, газобетон и др.

 

В онлайн магазина на „Баш Майстора“ може да намерите още кабелни връзки, машинен и строителен крепеж, скоби и др.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.