Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.
Подреди по
Резултати

Скоба за тръби 50900 метална едностранна

Металната едностранна скоба за тръби 50900 служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. Препоръчваме набивни пирони при фиксиране към бетон.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 ф10 мм има една точка на фиксиране. С прост и бърз монтаж е. Има поцинкована повърхност за защита от корозия. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. При фиксиране към бетон препоръчваме набивни пирони.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 ф13 мм е с прост и бърз монтаж. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. Има поцинкована повърхност за защита от корозия. При фиксиране към бетон препоръчваме набивни пирони.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 ф16 мм има една точка на фиксиране. Повърхността е поцинкована за защита от корозия. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. Препоръчваме набивни пирони при фиксиране към бетон.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 ф19 мм е с възможност за прост и бърз монтаж. Има поцинкована повърхност за защита от корозия. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 ф22 м има една точка на фиксиране. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. Има поцинкована повърхност за защита от корозия.

 

Едностранната скоба FRIULSIDER 50900 (ф26мм, ф28мм, ф32мм, ф38мм, ф50мм) има една точка на фиксиране и е с прост и бърз монтаж. Има поцинкована повърхност за защита от корозия. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. При фиксиране към бетон препоръчваме набивни пирони.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.