Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически лебедки

Електрическата лебедка е популярно подемно-транспортно оборудване с голяма производителност и високо тягово усилие. По правило електрическата лебедка се монтира на едно място, като може да стационарна или преносима.

 

Електрическата лебедка може да работи и като самостоятелно оборудване, и като част от други подемни устройства. Използва се в различни складови и производствени помещения, особено популярни са и в авторемонтните работилници.

 

Електрическите лебедки се характеризират с отлично качество и сигурност. С тях бързо могат да бъдат местени както строителни материали, така и конструкции от метал. Всички предлагани от магазини „Баш Майстора“ електрически лебедки са с високо доказано качество на изработка и материал от водещи производители.

 

Защо да изберете електрическа лебедка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме електрически лебедки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.