Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 58 153 продукта и наличност над 4 132 435 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
58 153 продукта в наличност.
4 132 435 Артикула.
Подреди по
Резултати

Електрически лебедки

Електрическата лебедка е популярно подемно-транспортно оборудване с голяма производителност и високо тягово усилие. По правило електрическата лебедка се монтира на едно място, като може да е стационарна или преносима. Електрическата лебедка може да работи и като самостоятелно оборудване, и като част от други подемни устройства. Електрическите лебедки се използват в различни складови и производствени помещения, особено популярни са и в авторемонтните работилници. Всички предлагани от магазини „Баш Майстора“ електрически лебедки са с високо доказано качество на изработка и материал от водещи производители.

 

Електрическата лебедка FERVI 0630/2200 е предназначена за хоризонтално „теглене“ на превозни средства или други товари, които се движат по хоризонтална равна повърхност (или леко наклонена).

 

Електрическата лебедка RAIDER RD-EH01 е с мощен 510 W електромотор. Максималният товар без ролка е 125 кг, а с ролка е 250 кг.

 

Електрическата лебедка RAIDER RD-EH02 е с мощен 1020 W електромотор. Максималният товар без ролка е 250 кг, а с ролка – 500 кг.

 

Електрическата лебедка RAIDER RD-EH03 се характеризира с високо качество, ефективност и сигурност. С нея лесно и бързо могат да бъдат премествани както строителни материали, така и метални конструкции.

 

Електрическата подемна лебедка FERVI 0600 е с мощен 750 W електромотор. Максималният товар без ролка е 200 кг, а с ролка – 400 кг.

 

Електрическата подемна лебедка HAKLIFT е лека и лесна за работа, снабдена е с дистанционно управление и кука с палец. Има и индикатор за претоварване.

 

Електрическата подемна лебедка HU-LIFT MB (200, 400) е с мотор с термична защита от претоварване. Снабдена е с дистанционно управление с превключвател за аварийно спиране.

 

Електрическата подемна лебедка IMER Airone (200, 300) e със спиране на двигателя с магнитно устройство. Телферът е лесен за инсталиране благодарение на по-доброто разпределение на тежестта.

 

Електрическата подемна лебедка IMER AP150 е с много дълго въже и застопоряващ лост. Стрелата се завърта около точката на окачване и позволява товарът да се постави върху плочата или платформата.

 

Електрическата подемна лебедка IMER BE200 е със защита от претоварване и ARS система, която предотвратява навиването на въжето в обратна посока. Има лост за позициониране при работа и предпазно горно устройство.

 

Електрическата подемна лебедка IMER ETR200 е с мотор, с функция за самостоятелно спиране с магнитно устройство. Телферът е оборудван с електрически кабели с неопрен, който гарантира максималната устойчивост на прах, атмосферни влияния и ниски температури.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите огромно разнообразие от лебедки на доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.