Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 054 продукта и наличност над 4 602 398 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 054 продукта в наличност.
4 602 398 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпилки и гайки кофражни

Кофражни шпилки и гайки са едни от най-използваните метални, коструктивни елементи в строително монтажни / кофражни дейности. Изработени по високи стандарти те притежават висока устойчивост на огъване и тежест. Използват се за фиксиране на кофраж. Освен издръжливост, те имат дълъг експлоатационен живот. Благодарение на това се постига редуциране на използвания материал и намаляване на разходите.
Кофражните шпилки и гайки са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности. Кофражно оборудване на склад, на водещи производители може да намерите в онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.