Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 517 продукта и наличност над 3 767 570 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 517 продукта в наличност.
3 767 570 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпилки и гайки кофражни

Кофражните шпилки и гайки са едни от най-ползваните метални конструктивни елементи в строително-монтажни и кофражни дейности. Произведени по високи стандарти, те разполагат с висока устойчивост на огъване и тежест.

 

Ползват се за фиксиране на кофраж. Освен, че са много издръжливи, кофражните шпилки и гайки имат дълъг живот за използване. Чрез това се постига редуциране на ползвания материал и понижаване на разходите.

 

Кофражната шпилка и гайка са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Кофражни шпилки

 

При строителство на сгради и съоръжения, както и за укрепване на кофраж, се ползват кофражни шпилки. Кофражните шпилки са безопасен начин за свързване на кофражните платна. Шпилките с гайка се доставят с две перчати гайки (отливки).

 

Кофражни гайки

 

Гайките за кофражна шпилка се използват за затягане на кофража. Подходящи са за почти всички ъглошлайфи, но трябва да се внимава с центрирането на диска – трябва да бъде по опорния фланец, а не по гайката.

 

Ако решите да използвате стари бронзови или поцинковани гайки за мебели при изработка на мебели, вече знаете къде ще ги намерите. Шиповите гайки намират приложение при монтиране на регулируеми мебелни крака, както и за монтиране на детайли към дърво с помощта на болтове или метрични шпилки.

 

Защо да изберете кофражна шпилка и гайка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме линейни пластмасови фиксатори, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.