Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 424 289 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 424 289 Артикула.

Специализирани инструменти за велосипеди

Велосипедът е двуколесно превозно средство, управлявано от мускулната сила на човека с помощта на педали чрез крака и по-рядко чрез ръце. Най-често срещаният вариант е с две колела, има велосипеди с едно, три и четири колела. Велосипедът с класическа конструкция се състои от рамка, на която са окачени кормило, предно и задно колело, седло, педали, верига и спирачки. Колелетата могат да имат амортисьори, багажник, фарове, звукови сигнали и др.

 

Магазини „Баш Майстора“ разполагат с богато разнообразие от специализирани инструменти за ремонтиране на велосипеди.

 

Инструментите за верига включват индикатор за износване на верига, инструменти за разглобяване и ремонт на верига и за монтаж на верига. Индикаторът е изработен от лазерно-изрязана стомана. Инструментът за разглобяване на верига е лесен за използване и работи с голяма прецизност. Инструментът за ремонт на верига е предназначен за домашна употреба. Клещите за монтаж на верига изискват по-малко усилие при изваждането на нитовете от нея.

 

Инструментите за демонтаж на венец са изработени от закалена инструментална стомана. Предназначени са за всички видове зъбни колела, както и за касетен тип. Работят ефективно и прецизно без изплъзване и без щети на зъбните колела. Имат допълнителна пружина.

 

Инструментите за демонтаж на гуми на велосипед са направени от твърда пластмаса и осигуряват работа без наранявания на ръбовете. Комплектите от два накрайника позволяват лесен демонтаж на гумите.

 

Инструментите за демонтаж на чашки са изработени от специална инструментална стомана. Използват се за лесно демонтиране на чашки с размери 1, 1 1/2‘‘, 1 1/4‘‘, 1 1/8‘‘.

 

Инструментите за монтаж/демонтаж на ос са изработени от специална закалена инструментална или термообработена стомана. Предназначени са за монтаж и демонтаж на по-стари модели средни движения.

 

Инструментите за нипели e безценен помощник, когато се ремонтират капли.

 

Инструментите за подравняване се използват за поправка на малки деформации на предното зъбно колело. Тесният отвор е предназначен за подравняване на зъбците, а по-широкият – за изправяне на държача на зъбното колело.

 

Инструментите за уплътнение на вилката са предназначени за уплътнение на предната вилка. Направени са от твърда пластмаса, така че да не поврежда уплътнението или вилката.

 

Стендът за центровка на капли позволява центриране на колела с размери от 16 до 29 инча с или без монтирана гума. Лявата страна на стенда е фиксирана и заварена за основата, а дясната позволява регулиране съобразно дължината на оста на каплата.

 

Ключовете за велосипед включват ключове за спици, за чашката на средното движение, за демонтаж на курбелите, за гайки на предното зъбно колело, за конуси на велосипеда и др.

 

Метчикът за педали е изработен от специална инструментална стомана, а посоката на резбата може да бъде лява или дясна.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.