Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Специализирани инструменти за велосипеди

Велосипедът е двуколесно превозно средство, управлявано от мускулната сила на човека с помощта на педали чрез крака и по-рядко чрез ръце. Най-често срещаният вариант е с две колела, има велосипеди с едно, три и четири колела.

 

Велосипедът с класическа конструкция се състои от рамка, на която са окачени кормило, предно и задно колело, седло, педали, верига и спирачки. Колелата могат да имат амортисьори, багажник, фарове, звукови сигнали и друго.

 

Видове специализирани инструменти за велосипеди

 

Инструментите за демонтаж на венец са предназначени за всички видове зъбни колела, както и за касетен тип. Работят ефективно и прецизно без изплъзване и без щети на зъбните колела. Инструментите за дерайльори/обтегачи са прецизни измервателни уреди, които могат да се заключат на място, така че да не загубите измерването си, когато го притискате към колелото в различни позиции.

 

Инструментите за вериги на велосипеди включват индикатор за износване на верига, инструменти за разглобяване и ремонт на верига и за монтаж на верига.

 

Инструментите за капли на велосипеди закрепват единичната спица в шината. Те направляват това колко е „пристегната“ спицата, тъй като във вътрешната си част имат резба, на която се завинтва спицата, която от своя страна трябва да има пасващия размер.

 

Инструментите за монтаж и демонтаж на гуми на велосипеди са предназначени за работа по колела, на които монтажът и демонтажът на гумите от каплите е затруднен или невъзможен при използване на пластмасови щанги.

 

Инструментите за монтаж и демонтаж на лагери на велосипеди са едни от най-важните специализирани такива.

 

Инструментите за окачване на велосипеди включват такива за избиване на втулки, уплътнение на вилка, както и ключове и вложки за ремонт на окачване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите водачи за рязане, измервателни устройства за водачи за рязане, инструменти за центроване на задната вилка, ключове за регулиране на луфта на вилката, преси за набиване на чашки на кормилната вилка и други.

 

Инструментите за спирачна система на велосипеди е незаменим инструмент във всяка домашна работилница, в движение или като част от оборудването по време на пътуване с велосипед.

 

Инструментите за средно движение на автомобили включват вложки за средно движение, както и ключове и инструменти.

 

Ключовете за велосипед включват ключове за спици, за чашката на средното движение, за демонтаж на курбелите, за гайки на предното зъбно колело, за конуси на велосипеда и други.

 

В категорията „Курбели и педали за велосипеди“ ще намерите ключове за демонтаж на курбелите, ключове за спирачна халка на курбел, конусовидни ключове за демонтаж на курбели, ключове с дръжка за демонтаж на курбели, тресчотки за болтовете на курбелите на средното движение, както и тресчотки с вложка и шестограм на курбелите.

 

Мултифункционалните инструменти за велосипеди са в специални калъфи за лесно транспортиране по време на каране.

 

При нас ще откриете разнообразие от електрически ремонтни стендове, професионални челюсти за стендове, ремонтни стендове с помпа, поставки за инструменти, органайзери за малки части със сгъваемо рамо и много други.

 

  В магазини „Баш Майстора“ ще откриете стендове за центровка на капли. Място при тях намират джобни инструменти за подравняване, стендове за центровка на капли за професионална и лична употреба.

 

  С помощта на стойките за съхранение на велосипеди вече може да го поставите спокойно в гаража, на пода, в магазина или в хола си.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.