Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 737 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 737 Артикула.
Подреди по
Резултати

Пневматични гайковерти

Пневматичните гайковерти са често срещани инструменти в автосервизите. Има метален корпус с пневматичен мотор и система за връзка към компресор. Даването на въздух се контролира със специфичен клапан. Той е лек заради отсъствието на електрически двигател, а устройството на заден ход разрешава смяна на направлението на въртене.

 

Основната работа на пневматичния гайковерт е за завинтване и отвинтване на гайки. Пневматичните гайковерт са отлична алтернатива на тресчотките и класическите гаечни ключове. Той прави работната Ви дейност много по-резултатна и ще стане незаменима част от пневматичните инструменти, които използвате при ремонт или строителна работа.

 

Предназначение, приложение и видове пневматични гайковерти

 

Пневматичните гайковерти са най-търсени от хора, които през цялото си работно време имат нужда от този тип ръчни електрически инструменти. Използват се не само на строителни обекти, в автомобилната индустрия и промишлеността, но и на други места, свързани със затягане на болтове, гайки и др.

 

Има и смесени варианти с промяна на върха, които се ползват и за винтове. Това са специални инструменти, които се задвижват от сгъстен въздух, предаващ въртящи моменти чрез удар. Това позволява по-високи въртящи моменти, които надвишават тези на ръчните отвертки и бормашини.

 

Многообразието пневматични гайковерти се формира благодарение на техническите им качества, което ги дели на малки, средни и големи.

 

Всеки пневматичен гайковерт се отличава с:

 

  • голям въртящ момент
  • обороти на празен ход
  • голямо въздушно налягане
  • накрайник за въздух
  • максимален размер на болта.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.