Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Станции за хидравлични машини

Станциите за хидравлични машини могат да бъдат с електрическо или бензиново захранване. Използват се при дейности със строителна техника в новостроящи се обекти, където още няма прекарано електричество или захранването е нарушено.

 

Някои видове са снабдени са с безжично дистанционно управление, което има екран за извеждане на информация за консумацията на енергия, работното време и грешките, което позволява пълен контрол върху процеса на работа. Лесни са за транспортиране поради компактния си дизайн, ниското тегло и удобната дръжка за носене.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите станции за хидравлични машини на марките HUSQVARNA.

 

Защо да изберете станция за хидравлични машини от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме станции за хидравлични машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и с гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.