Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Станции за хидравлични машини

Станциите за хидравлични машини могат да бъдат с електрическо или бензиново захранване. Използват се при дейности със строителна техника в новостроящи се обекти, където още няма прекарано електричество или захранването е нарушено.

 

Някои видове са снабдени са с безжично дистанционно управление, което има екран за извеждане на информация за консумацията на енергия, работното време и грешките, което позволява пълен контрол върху процеса на работа. Лесни са за транспортиране поради компактния си дизайн, ниското тегло и удобната дръжка за носене.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите станции за хидравлични машини на марките HUSQVARNA.

 

Защо да изберете станция за хидравлични машини от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме станции за хидравлични машини, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка и с гаранция до 2 години.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.