Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 544 продукта и наличност над 3 812 998 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 544 продукта в наличност.
3 812 998 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби трираменни

Алуминиевите трираменни стълби, които ще откриете в тази категория са предназначени както за професионални дейности, така и за домакинството.

 

Алуминиеви стълби трираменни за професионална употреба:

 

Освен еднораменни и двураменни алуминиеви стълби, при нас ще откриете и трираменни алуминиеви стълби за професионална употреба с марка KRAUSE и ELKOP.  Тези алуминиеви стълби се състоят от три части и могат да се използват като подпиращи се, стоящи и изтеглящи се стълби. Благодарение на стабилните водещи профили от стомана съществува възможност за удобно разгъване на стълбата. Предлаганите в магазини Баш Майстора професионални трираменни алуминиеви стълби имат различен брой стъпала – 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 14, 15 или 16. Стъпалата са изцяло рифловани за сигурно и безопасно качване и слизане. Застопоряващите куки предотвратяват нежеланото разтваряне на стълбата по време на употреба и транспортиране.

 

Алуминиеви стълби трираменни за домашна употреба:

 

При нас ще откриете трираменна алуминиевa стълба за домакинството - ELKOP VHR H 3х11 с 11 стъпала, 6.6 метра максимална работна височина, дължина на рамото 2.9 метра и изключително леко тегло – 22 кг, което позволява лесното й транспортиране. Подходяща е за работа както на закрито, така и на открито (при нормални атмосферни влияния). Стълбата за домашна употреба ELKOP разполага с тройна функция: подпираща се, изтегляща се или стояща стълба. Разполага с неплъзгащи се тапи на петите, които гарантират сигурно положение и устойчиви колани, предотвратяващи нежелателното разделечаване на частите на стълбата при употреба.

Каквато и стълба да ви е необходима, със сигурност ще я откриете при нас, а ако ви е необходима помощ при избора – нашите опитни консултанти ще ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор, спрямо Вашите нужди. В магазини Баш Майстора, както и на нашият онлайн магазин ще откриете разнообразие от алуминиеви стълби с гарантирано качество на достъпна цена.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.