Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Алуминиеви стълби трираменни

Трираменни алуминиеви стълби за професионална употреба

 

Трираменните алуминиеви стълби се състоят от три части и могат да се използват като подпиращи се, стоящи и изтеглящи се стълби. Благодарение на стабилните водещи профили от стомана съществува вариант за удобно разгъване на стълбата.

 

Стъпалата са изцяло рифловани за сигурно и безопасно качване и слизане. Застопоряващите куки предотвратяват нежеланото разтваряне на стълбата по време на употреба и транспортиране.

 

Трираменни алуминиеви стълби за домашна употреба

 

Трираменните алуминиеви стълби за домашна употреба са подходящи както на закрито, така и на открито (при нормални атмосферни влияния). Стълбите разполагат с тройна функция – подпираща се, изтегляща се или стояща стълба.

 

Разполагат с неплъзгащи се тапи на петите, които гарантират сигурно положение и устойчиви колани, предотвратяващи нежеланото раздалечаване на частите на стълбата при употреба. Каквато и стълба да Ви е необходима със сигурност ще я откриете при нас, а ако Ви е необходима помощ при избора нашите опитни консултанти ще Ви посъветват, за да можете да направите най-правилния избор спрямо Вашите нужди.

 

Защо да изберете трираменна алуминиева стълба от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме трираменни алуминиеви стълби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.