Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече

Отвертки

Отвертката е ръчен инструмент, който се използва за затягане и разхлабване на винтове. В повечето случаи металният корпус на отвертката е произведен от инструментална стомана, която да може да издържи на огъване или усукване.

 

Отвертките с по-добро качество са маркирани с означението Cr-V, те са с по-голяма якост и са издръжливи на износване и преумора.

 

Видове отвертки

 

Динамометричната отвертка е инструмент за затягане на крепежни елементи при сглобяване и ремонт на скъпо оборудване, електротехнически устройства, при които е важно затягането да бъде много точно.

 

Кръстатата отвертка със захват PH е с ергономичен дизайн на дръжката, което намалява умората при работа и увеличава производителността. Отвертката е произведена в съответствие с европейски стандарти за качество, което гарантира безпроблемна работа и удължен период на използване.

 

Кръстатата отвертка със захват PZ има специален слой, предпазващ я от ръжда и замърсяване, както и подсилен накрайник за тежки натоварвания.

 

Отвертката с ТS профил се прилага главно за модели на Apple iPhone. Влиза в употреба при работа с винтове с пентаграм.

 

Отвертката квадрат за вложки е с еднокомпонентна дръжка, захватът е 1/4‘‘ квадрат с присъединяване чрез сачма.

 

Отвертката за накрайници може да се използва във различни сфери на работа. Някои от тях имат възможност за смяна на накрайниците – това ги прави предпочитани за работа както от професионалисти, така и от аматьори.

 

Отвертката със захват TORX е изработена по всички стандарти, гарантиращи качество и здравина. Повечето видове на водещите марки са изработени от хром-ванадиева стомана, острието им е изцяло закалено и хромирано, дръжката им е от полипропилен.

 

Отвертката със захват шестостен влиза в употреба при работа в труднодостъпни места. Ергономичната ѝ дръжка с формата на буквата Т дава възможност за пренасяне на високия усукващ момент.

 

Комбинираната отвертка служи за работа в тесни пространства. Има пластмасова удароустойчива ръкохватка и полирани върхове.

 

Отвертката с тресчотен механизъм е с бутон за настройване на захвата и с настройка за отвиване или завиване.

 

Отвертката фазомер често има форма на отвертка със свързана лампа с проводник от върха до задния край на отвертката. Чрез свързване на висящия кабел към заземяване и докосване с отвертката на различни точки от веригата може да бъде установено наличието или отсъствието на напрежение във всяка точка на веригата и да се проследи къде е прекъснато напрежението.

 

Отвертката с прав захват SB има ергономично оптимизирана двукомпонентна дръжка за намаляване умората по време на работа и оптимално предаване на силата. Има конструкция на дръжката против плъзгане.

 

Ударната отвертка за накрайници е изработена от хром-ванадиева стомана, защитена от корозия. Захватът е 1/2‘‘ квадрат с присъединяване чрез сачма. Има възможност за смяна на посоката (ляво/дясно).

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.