Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 61 780 продукта и наличност над 3 910 614 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
61 780 продукта в наличност.
3 910 614 Артикула.

Скелета

В категория скелета в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете разнообразие от качествени алуминиеви скелета, подвижни безболтови скелета, тръбни скелета и фасадно рамкови скелета от водещи производители на достъпни цени.  

 

Алуминиеви скелета:

 

Алуминиевите скелета са проектирани да се използват в много варианти. Благодарение на леката и подвижна конструкция, този тип скелета позволяват да бъдат използвани на височина до 14 метра, като самостоятелни кули. Максималната товароносимост на платформата е 200 кг/м2. Снабдено с колела, то може лесно и бързо да се премества от едно място на друго без да се налага неговото разглобяване.

Алуминиеви скелета са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Подвижно безболтово скеле:

 

Подвижното безболтово скеле се изгражда на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. Фиксираните размери и ниското тегло на всеки един от модулите позволяват удобно и лесно преместване от едно работно място на друго.

 

Рамката, върху която се монтират отделните секции, е на четири въртящи се колела Ф200 мм със спирачка, осигуряващи точно ориентиране и преместване на скелето върху равен терен. Подвижното безболтово скеле е оборудвано с 4 броя стабилизатори, които осигуряват безопасност по време на работа. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.

 

Подвижното безболтово скеле е често използвано, както при строителство, така и при ремонтните дейности.

 

Тръбно скеле:

 

Тръбните скелета са традиционно решение и за най-сложните проекти! Там където рамковите скелета не могат да се справят, се конструира тръбно скеле. Основните елементи са тръби, жабки, пети, тръбни съединители и удължители. Тези скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина. При по-голяма височина-над 4 метра, е необходимо да се привърже или анкерира към сградата. Използва се за работа по фасада на гради, монтаж на окачени тавани, електрическа инсталация, строителни, бояджийски, реставрационни, топлоизолационни и други дейности.

Тръбните скелета са често използвани, както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Фасадно рамково скеле:

 

Фасадните рамкови скелета се използват за извършване на мазачески и зидарски работи, за монтаж на стоманени конструкции, облицовки, реставрации и бояджийски и ремонтни дейности. Представлява тръбна рамкова конструкция, която се сглобява на модулен принцип без болтови връзки, което позволява бърз монтаж и демонтаж.

Разстоянието между вертикалните рамки е 2.63 м., височината на модула е 2,0 м. Работните площадки са платформи от перфорирана ламарина, които не допускат подхлъзване при работа. Допустимото натоварване на площадката е 3 kN/м2. Скелето е с предпазни парапети. При необходимост може да се монтира специална конзола с макара за повдигане на материалите до платформата. Стълбите са подвижни, за да осигурят максимално удобство.

 

Фасадните рамкови скелета намират широко приложение както при строителство, така и при ремонтните дейности.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от скелета на склад от водещи производители на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.