Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 725 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 725 Артикула.

Скелета

Скелето е временна конструкция, която поддържа оригиналната конструкция и служи като платформа при извършване на строителни работи. То е често използвано както при строителство, така и при ремонтни дейности. В магазини „Баш Майстора“ ще намерите алуминиеви скелета, подвижни безболтови скелета, тръбни и фасадни рамкови скелета.

 

Алуминиеви скелета

 

Алуминиевите скелета са проектирани да се използват в много варианти. Благодарение на леката и подвижна конструкция, този тип скелета позволяват да бъдат използвани на височина до 14 метра като самостоятелни кули. Те са често използвани както при строителство, така и при ремонтни дейности.

 

Подвижни безболтови скелета и части

 

Подвижното безболтово скеле е изградено на модулен принцип за постигане на необходимата работна височина. Всеки модул е с фиксирани размери, което позволява удобно и лесно преместване от едно работно място на друго.

 

Тръбно скеле

 

Тръбните скелета са традиционно решение и за най-сложните проекти. Там, където рамковите скелета не могат да се справят, се конструира тръбно скеле. Основните елементи са тръби, жабки, пети, тръбни съединители и удължители. Тези скелета се изграждат на модулен принцип, с което се постига желаната работна височина.

 

Фасадно рамково скеле

 

Фасадните рамкови скелета се използват за мазилка и зидария, монтиране на конструкции от стомана, облицовки, реставрации и бояджийски и ремонтни работи. Те са тръбни рамкови конструкции, които се сглобяват на модулен принцип без болтови връзки, като така може бързо да се сглобяват и разглобяват.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.