Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.

Въздуходувки

Въздуходувките или така наречените духалки за листа са изключително подходящи и лесноизползваеми машини за събиране на листа и друг вид материали. Наричат се още моторни метли. Те биват акумулаторни, бензинови и електрически. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете богато разнообразие от листосъбирачи и духалки за листа.

 

Акумулаторни въздуходувки

 

Акумулаторната въздуходувка е много предпочитана поради факта, че не се нуждае от електрическо захранване, лека е и се справя отлично с отстраняването на листа от градински площи, дворове, площадки, алеи, тераси и гаражи.

 

С новите акумулаторни въздуходувки (акумулаторни метли) ползването на плътни антифони остава в миналото. Освен с ниските си децибели, тази градинска техника ще Ви изненада приятно и с издръжливите си батерии и удобно проектираните дръжки, а високата скорост на издухване и вграденото стъргало ще Ви помогнат безпрепятствено да прогоните всички природни отпадъци извън пределите на Вашия двор или градина.

 

Акумулаторните листосъбирачи, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, се предлагат в комплект с батерия и зарядно, както и във варианти без батерия и зарядно.

 

Бензинови въздуходувки

 

Листа, отпадъци, мръсотия, сняг… нищо не може да застане на пътя на бензиновите духалки/листосъбирачи, предлагани от онлайн магазин “Баш Майстора”!

 

С удобни дръжки, лесна и интуитивна смяна на маслото, с четиритактови двигатели, които са много по-ефикасни и екологично чисти отпреди, тази духалки за листа са сигурен и бърз начин да възвърнете неподправения чар на Вашата градина.

 

Електрически въздуходувки

 

Меките ръкохватки и оптималната конструкция на уредите за обдухване се грижат за Вашия комфорт, а с едно щракане на копчето мощната електрическа метла се превръща и в ефикасен листосъбирач, с който можете лесно да надробите и складирате листата за бъдеща употреба.

 

Издухайте есенният килим от Вашия дом или градина с разнообразието от електрически въздуходувки, предлагано от онлайн магазин “Баш Майстора”.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.