Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 54 234 продукта и наличност над 4 468 523 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
54 234 продукта в наличност.
4 468 523 Артикула.

Въздуходувки

В категорията въздуходувки ще откриете разнообразие от акумулаторни въздуходувки, бензинови въздуходувки и електрически въздуходувки. Акумулаторните въздуходувки, които ще откриете в магазини Баш Майстора се предлагат в комплект с батерия и зарядно, както и във варианти без батерия и зарядно. Акумулаторните въздуходувки са много предпочитани, поради факта, че не се нуждаят от ел. захранване. Също така акумулаторните въздуходувки са компактни и леки и се справят отлично в отстраняването на листа от градински площи, дворове, полощадки, алеи, тераси и гаражи.

 

Акумулаторни въздуходувки:

 

С новите акумулаторни въздуходувки или познати още, като акумулаторни метли в онлайн магазин “Баш Майстора”, ползването на плътни антифони остава в миналото. Освен с ниските си децибели, тази градинска техника ще Ви изненада приятно и с издръжливите си батерии и удобно проектираните дръжки, а високата скорост на издухване и вграденото стъргало ще Ви помогнат безпрепятствено да прогоните всички природни отпадъци извън пределите на Вашият двор или градина. Изберете Вашата духалка за листа на ниски цени от онлайн магазин Баш Майстора!

 

Бензинови въздуходувки:

 

Листа, отпадъци, мръсотия, сняг… нищо не може да застане на пътя на бензиновите въздуходувки, предлагани от онлайн магазин “Баш Майстора”! С удобни дръжки, лесна и интуитивна смяна на маслото, и с четири-тактови двигатели, които са много по-ефикасни и екологично чисти отпреди, тази духалки за листа са сигурен и бърз начин да възвърнете неподправеният чар на Вашата градина. Изберете бензинова въздуходувка сега и си спестете време, пари и усилия!

 

Електрически въздуходувки:

 

Издухайте есенният килим от Вашият дом или градина с разнообразието от електрически въздуходувки, предлагано от онлайн магазин “Баш Майстора”. Меките ръкохватки и оптимална конструкция на уредите за обдухване се грижат за Вашият комфорт, а с едно щракане на копчето мощната електрическа метла се превръща и в ефикасен листосъбирач, с който можете лесно да надробите и складирате листата за бъдеща употреба. Изберете Вашата духалка за листа на ниски цени от онлайн магазин Баш Майстора!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.