Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Заповядайте на "Ден на отворените врати на Milwaukее" в магазин Баш Майстора в град Варна на 14.06.2024 г. (Петък) от 9:00 до 16:00 часа. Ще има демонстрации, подаръци и много полезна информация! Научете повече
Подреди по
Резултати

Работни якета

Екстремните условия на труд през зимния период изискват топли работни облекла. Намирането на удобно зимно работно облекло не винаги е лесна задачата. За тази цел сме се погрижили да Ви предложим зимни работни якета, защитаващи от студ, които не пречат на движенията и пазят от снегове и ветрове.

 

Зимните работни якета, които може да намерите в нашия сайт, са водоустойчиви и водонепромокаеми и могат да се използват не само като работни, а и като ежедневни зимни якета. Те гарантират необходимия комфорт по време на работна дейност.

 

В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще откриете разнообразие от мъжки работни якета, произведени от водещите марки DEWALT, FESTOOL, STIHL и други.

 

Защо да изберете работно яке от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни якета, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.