Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 867 продукта и наличност над 3 734 196 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 867 продукта в наличност.
3 734 196 Артикула.

Тримери за трева

В категорията „Тримери за трева“ ще откриете богат избор от различни видове тримери за поддръжка на Вашата градина. Използвайте бързите бутони и изберете между акумулаторни, електрически и моторни тримери.

 

Акумулаторни тримери

 

Тримерите на батерии, които ще откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“, гарантирано ще Ви осигурят прецизността, от която се нуждаете, за да постигнете мечтаната градина. Регулируемите телескопични дръжки и ергономичните ръкохватки гарантират Вашия комфорт, а лесната поддръжка ще Ви спести часове труд. Мощните двигатели на тази техника се презареждат бързо и са напълно пригодени за продължителна експлоатация.

 

Бензинови тримери

 

Бензиновите тримери са много мощни в сравнение с електрическите. Тези уреди за косене работят без кабели и при тях не съществува ограничение на площта, която ще обработват.

 

С моторните тримери се спестява време и усилия, ако имате голяма градина искате да бъде винаги безупречна.

 

Бензиновите тримери се справят отлично с подрязването на тревни растения около стените. Те са подходящи и за финото оформяне на тревата по краищата и там, където косачката не може да достигне.

 

Електрически тримери

 

Последните щрихи са това, което прави една градина уникална. Електрическите тримери, които ще откриете в магазини “Баш Майстора”, са тихи и комфортни, подходящи за премахване на избуяла растителност, както и за фина обработка на тревни площи в непосредствена близост до дървета или пътеки. Малкото им тегло прави тези машини лесни за пренасяне, а антикорозионните компоненти – изключително надеждни.

 

Възползвате се и от безплатна доставка за поръчки на стойност над 99 лв!

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.