Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 065 продукта и наличност над 3 840 859 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 065 продукта в наличност.
3 840 859 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедка с тресчотка

Лебедката с тресчотка служи единствено за ръчно вдигане, спускане и теглене на свободни товари в произволна посока на работното място. Теглото на товара при повдигане и силата на опън на веригата не трябва да надвишават номиналната товароподемност. Характеризират се с проста, но много здрава конструкция, преносима и устойчива на грубо манипулиране с минимална поддръжка. Ръчните лебедки с тресчотка имат открито устройство, позволяващо ежедневно преглеждане и почистване. И двете куки са изработени от кована стомана, оборудвани са със застопоряващи щифтове и позволяват въртене на 360°. Използват се единствено за издърпване. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ръчни лебедки с тресчотка с товароподемност от 0.75 тона до 6 тона.

 

Лебедката с тресчотка BRANO 0.8t 1.5 м е с проста и здрава конструкция, което я прави подходяща за грубо използване. Снабдена е с предпазно устройство против претоварване.

 

Лебедката с тресчотка BRANO RZC 1.6t 1.5 м служи за вдигане и теглене на товари. Може да се използва и в среди с риск от експлозия.

 

Лебедната с тресчотка HU-LIFT HLB150 1.5t (1.5 м, 3 м) е полезен помощник за повдигане и изтегляне или спускане на товари лесно и без физическо натоварване. Куката е със защитен захват, с което се възпрепятства неволното изпускане на товара.

 

Лебедката с тресчотка HU-LIFT HLB300 3t 1.5 м е помощник за вдигане и изтегляне или спускане на товари. Веригата е с дължина 1.5 м, а ръкохватката е с дължина 410 мм.

 

Лебедката с тресчотка HU-LIFT (HLB300 3t 3 м, HLB600 6t 1.5 м, HLB600 6t 4 м) е полезен помощник за повдигане и изтегляне или спускане на товари лесно и без физическо натоварване. Куката е със защитен захват, с което се възпрепятства неволното изпускане на товара.

 

Лебедката с тресчотка HU-LIFT HLB75 0.75t 1.5 м е помощник за вдигане и изтегляне или спускане на товари. Веригата е с дължина 1.5 м, а ръкохватката е с дължина 410 мм.

 

Лебедката с тресчотка HU-LIFT HLB 75 0.75t 3 м е полезен помощник за повдигане и изтегляне или спускане на товари лесно и без физическо натоварване. Куката е със защитен захват, с което се възпрепятства неволното изпускане на товара.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите огромно разнообразие от лебедки на доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.