Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 903 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 903 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедка с тресчотка

Ръчната лебедка с метална верига и тресчотка се използва не само за повдигане на товари, но и за демонтиране на конструкции от дърво или метални профили. Ръчната лебедка с тресчотка се състои от барабан, на който е навита веригата, предавателен механизъм и ръчно задвижване чрез тресчотка. При натискане на тресчотката изпънатата верига се навива на макарата и товарът се повдига.

 

Лебедката с тресчотка е предназначена единствено за ръчно повдигане, спускане и теглене на свободни товари в произволна посока на работното място. Теглото на товара при повдигане и силата на опън на веригата не трябва да надвишават номиналната товароподемност. Характеризират се с проста, но много здрава конструкция, преносима и устойчива на грубо манипулиране с минимална поддръжка. 

 

Ръчните лебедки с тресчотка имат открито устройство, позволяващо ежедневно преглеждане и почистване. И двете куки са изработени от кована стомана, оборудвани са със застопоряващи щифтове и позволяват въртене на 360°. Използват се единствено за издърпване.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете ръчни лебедки с тресчотка с товароподемност от 0.75 тона до 6 тона със следната марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.