Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 933 продукта и наличност над 3 911 065 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 933 продукта в наличност.
3 911 065 Артикула.
Подреди по
Резултати

Лебедка с тресчотка

Лебедката с тресчотка е предназначена само за ръчно повдигане, пускане и теглене на свободни товари във всяка посока на работното място. Тежината на товара и якостта на веригата не трябва да преминават номиналната товароносимост.

 

Лебедките с тресчотки се отличават с проста, но много здрава конструкция, която може да се пренася и е устойчива на грубо боравене с минимална поддръжка. Ръчните лебедки с тресчотка имат открито устройство, позволяващо ежедневно преглеждане и почистване.

 

И двете куки са изработени от кована стомана, оборудвани са със застопоряващи щифтове и позволяват въртене на 360°. Използват се единствено за издърпване. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете ръчни лебедки с тресчотка с товароподемност от 0.5 тона до 6.3 тона.

 

Защо да изберете лебедка с тресчотка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме лебедки с тресчотка, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.