Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 34 258 продукта в наличност и разнообразие от над 3 159 145 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
34 258 продукта в наличност.
3 159 145 Артикула.

Видове плащания

Ние Ви предоставяме сигурни и практични методи за заплащане на поръчки направени през онлайн магазин Баш Майстора:

  1. Пощенски паричен превод - При получаване на пратката на адрес или от офис на куриер, плащането се извършва към представителя на куриерската фирма. Имате право да проверите и тествате продуктите преди да заплатите за тях. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод. Вие ще получите фиксален документ от лицерзиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенски услуги. Запазете фиксалният документ, който замества касов бон в доказателство за извършено плащане.
     
  2. На изплащане – Стремейки се да подсигурим нужните от Вас продукти сме едни от малкото в бранша, които предлагат опцията за онлайн закупуване на изплащане. Повече за условията може да прочетете в секцията покупка на лизинг.
     
  3. Банкова сметка – Предоставяме удобен начин за партньорските фирми работещи в тясно сътрудничество с нас.

Фирмени данни
Баш Майстора ЕООД
Град: Варна
ул. Струга №23, ет.2, ап.208
ИН по ЗДДС: BG20182801
ИН: BG20182801

Сметка:
Банка: Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG50UNCR70001520375715
BIC: UNCRBGSF
 

  1. Плащане на място в магазин „Баш майстора“  - имате възможност да поръчате продукт онлайн и да го вземете от магазина. Магазините приемат плащания в брой и през ПОС терминал.
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.