Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 142 продукта и наличност над 4 073 268 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 142 продукта в наличност.
4 073 268 Артикула.

Видове плащания

Ние Ви предоставяме сигурни и практични методи за заплащане на поръчки направени през онлайн магазин Баш Майстора:

  1. Пощенски паричен превод - При получаване на пратката на адрес или от офис на куриер, плащането се извършва към представителя на куриерската фирма. Имате право да проверите и тествате продуктите преди да заплатите за тях. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод. Вие ще получите фиксален документ от лицерзиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенски услуги. Запазете фиксалният документ, който замества касов бон в доказателство за извършено плащане.
     
  2. На изплащане – Стремейки се да подсигурим нужните от Вас продукти сме едни от малкото в бранша, които предлагат опцията за онлайн закупуване на изплащане. Повече за условията може да прочетете в секцията покупка на лизинг.
     
  3. Банкова сметка – Предоставяме удобен начин за партньорските фирми работещи в тясно сътрудничество с нас.

Фирмени данни
Баш Майстора ООД
Град: Варна
ул. Струга №23, ет.2, ап.208
ИН по ЗДДС: BG201828014
ИН: BG201828014

Сметка:
Банка: Уникредит Булбанк АД
IBAN: BG50UNCR70001520375715
BIC: UNCRBGSF
 

    4. Плащане на място в магазин „Баш майстора“  - имате възможност да поръчате продукт онлайн и да го вземете от магазина. Магазините приемат плащания в брой и през ПОС терминал.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.