Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.

Видове плащания

Ние Ви предоставяме сигурни и практични методи за заплащане на поръчки направени през онлайн магазин Баш Майстора:

  1. Пощенски паричен превод - При получаване на пратката на адрес или от офис на куриер, плащането се извършва към представителя на куриерската фирма. Имате право да проверите и тествате продуктите преди да заплатите за тях. При заплащане в брой при доставката се използва Пощенски паричен превод. Вие ще получите фиксален документ от лицерзиран пощенски оператор за извършване на Пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенски услуги. Запазете фиксалният документ, който замества касов бон в доказателство за извършено плащане.
     
  2. На изплащане – Стремейки се да подсигурим нужните от Вас продукти сме едни от малкото в бранша, които предлагат опцията за онлайн закупуване на изплащане. Повече за условията може да прочетете в секцията покупка на лизинг.
     
  3. Банкова сметка – Предоставяме удобен начин за партньорските фирми работещи в тясно сътрудничество с нас.

Фирмени данни
Баш Майстора ООД
Град: Варна
ул. Струга №23, ет.2, ап.208
ИН по ЗДДС: BG201828014
ИН: BG201828014

Сметка:
Банка: Обединена Българска Банка АД
IBAN: BG46UBBS80021033035850
BIC: UBBSBGSF

    4. Плащане на място в магазин „Баш майстора“  - имате възможност да поръчате продукт онлайн и да го вземете от магазина. Магазините приемат плащания в брой и през ПОС терминал.

    5. Плащане с банкова карта - имате възможност да поръчате само налични продукти с бакови карти с брандове на БОРИКА, VISA, MasterCard, Verified by Visa и MasterCard SecureCode.

Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.