Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 738 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 738 Артикула.
1 2
Подреди по
Резултати
1 2
1 2

Акумулаторни перфоратори

Акумулаторните перфоратори са машини, които могат да се използват в изключително голям брой строителни работи. Тези професионални уреди Ви дават голям комфорт при работа, както и мобилност. Това се дължи на тяхната самостоятелност от електрическата мрежа и отсъствие на кабел. Присъствието на батерия ги прави предпочитан избор сред много майстори, които работят в сферата на ремонтните и довършителни дейности. Изключително подходящи са за пробиване на бетон или тухли, където водещо изискване е надеждността и сигурността. Акумулаторните на батерия имат голяма продуктивност и сила на удара. Затова е много важно да ги използвате внимателно с тях, за да не си причините нараняване.

 

Как да подберете най-добрия перфоратор на батерия за нуждите си

 

Няма значение дали се нуждаете от акумулаторен перфоратор за строителство, ремонт или поддръжка на съоръжения. Има много дейности, свързани с пробиване на отвори в бетон, плоча или камък, особено при анкериране. Има няколко ключови фактора, на които трябва да обърнете внимание при избора:

 

  • вид
  • захват на патронника
  • накрайник
  • ударно-пробивна мощност.

 

Само, ако се съобразите с тези фактори, ще се сдобиете с най-добрия акумулаторен перфоратор, отговарящ на изискванията Ви. На пазара ще откриете огромно разнообразие от акумулаторни перфоратори за ударно пробиване. Заложете на модел, които пробива бързо и ефективно без да застрашава безопасността Ви.

 

Ще получите по-добри резултати, ако пробивните дейности се извършват чрез функция въртене и пробиване съобразно посочения оптимален диапазон. Естествено, с този уред ще имате възможност да правите и много по-големи отвори.

 

Възможно е акумулаторният перфоратор да работи при максимално натоварване и да пробива с възможно най-големия за неговия захват накрайник. Но имайте в предвид, че непрекъснатото и продължителното излагане на екстремни усилия би довело до по-бързо износване и повреда.

 

Съветваме Ви, ако се нуждаете от инструмент, който да работи в горните граници на своя капацитет, да вземете по-голям като параметри перфоратор.

 

Какви акумулаторни перфоратори можете да откриете в онлайн магазин „Баш Майстора“

 

Нашите акумулаторни ударни пробивни машини са от среден до висок клас и се различават основно по мощност, обороти, капацитет на батерията и удари в минута. Отличават се с високото си качество и достъпните си цени.

 

Мощностите, които предлагаме, са от 10.8V до 54V с капацитет на батерията от 2.0 Ah до 6.0 Аh. Всички безкабелни перфоратори са с SDS-plus, SDS-max и SDS-quick захват на патронника.

 

Разгледайте още съвети за избор на перфоратор от магазини „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.