Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 566 продукта и наличност над 3 776 281 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 566 продукта в наличност.
3 776 281 Артикула.

Апарати за електродъгово заваряване

Апаратите за електродъгова заварка са компактни и леки и се използват за употреба навсякъде. Заваръчните апарати се отличават със стабилна дъга, оборудването им е лесно за настройване, а процедурата е опростена в сравнение с някои други заваръчни процеси.

 

Ползват се основно за заваряване на чугун и стомана. Те могат да заваряват широк спектър от други метали, включително алуминий, медни сплави и никел.

 

Електродъговото заваряване, познато още като заваряване в защитена среда, е процес, при който се използва обмазан електрод.

 

Апаратите за електродъгово заваряване са относително евтини, а оперативните разходи са по-ниски, отколкото при другите методи за заваряване.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете заваръчни инверторни и трансформаторни апарати.

 

Апарати заваръчни инверторни

 

Заваръчните инверторни апарати са професионални машини, използващи се за заварка на еднакви или различни по състав метали чрез електрически ток. Според начина на действие, на пазара се предлагат два вида електрожени – инверторни и обикновени.

 

Стандартната работа на заваръчния апарат се състои във взаимодействието на електрическия ток с метална пръчка, наречена електрод със специална покривна повърхност, която се разтопява от високото напрежение и слепва към заваряната повърхност.

 

Апарати заваръчни трансформаторни

 

Заваръчните трансформаторни апарати имат повече предимства пред обикновените трансформаторни електрожени. Посредством заваръчния апарат се заваряват ниско и средно въглеродни стомани, алуминий и близките му сплави в защитна среда от въглероден диоксид, аргон или смес от двата газа.

 

Правилният избор на силата на заваръчния ток при използване на уреда е много важно, защото в зависимост от дебелината на заваряваните детайли се постига и оптималната за него скорост на подаване на телта при заварката. При работа с уреда силата на тока се променя на различни степени и варира в различни граници според модела.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.