Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.

Дюбели

За да монтирате нещо на тухлена, бетонна стена или друга твърда повърхност (с изключение на дърво), определено имате нужда от дюбели. Те се закрепват здраво в твърди материали или в кухи материали и плоскости.

 

За всеки строителен материал се ползват различни видове дюбели. Често те осигуряват по-здрав монтаж от универсалните. След като определите правилния за Вашата работа дюбел, следващата стъпка е да изберете подходящи размер. Диаметърът на свредлото е същия като диаметъра на дюбела. Обикновено той е маркиран върху дюбела.

 

Видове дюбели

 

Дюбелът за топлоизолация е произведен от удароустойчив найлон. Подходящ е за полистиренови плоскости и такива, направени от полиуретанова високоустойчива пяна.

 

Дюбел пиронът със скосена периферия се разширява, когато пиронът влиза в него и се застопорява от триенето в пробития отвор. Подходящ е за бетон, естествен камък, плътна тухла, аеробетон, плътни гипсови плоскости.

 

Дюбел пиронът с плоска периферия е подходящ за проходен монтаж. Влиза в употреба при закрепване на подови первази, фолио, скоби за кабели и тръби, дървени и метални конструкции и други.

 

Металният дюбел пирон е най-добър за бетон, плътен камък, плътна тухла и частично добър към тухла с шестоъгълни клетки.

 

Дюбелът винт конусна глава е подходящ за бетон, плътна тухла, тухла шестоъгълни клетки, глинена тухла с клетки, газобетон, плътен камък и други.

 

Дюбелът винт шестостенна глава е сертифициран за вертикално перфорирани тухли, блокове с кухини от лек бетон, газобетон, топлоизолационни блокове и други.

 

Дюбелът за бетон се използва за проходен и дистанционен монтаж. Подходящ е за бетон, естествен камък, кухи бетонни блокове и други.

 

Дюбелът за вата служи за закрепване на твърди и меки изолационни материали. Ползва се при високи противопожарни изисквания.

 

Дюбелът за газобетон PVC е изработен от висококачествена пластмаса. Служи за закрепване на лампи, малки рафтове за стена, корнизи, окачени тавани, кабелни канали и други.

 

Металният дюбел за газобетон и гипсофазер е в комплект с винт за талашит с конусна глава. Подходящ е за гипсокартон и гипсофазер, служи за фиксиране на картини, лампи, первази и други.

 

Дюбелът за гипсокартон е подходящ за едностранни и двустранни гипсокартонени стени и гипсокартон с изолация от задната страна.

 

Дюбелите за кабелни връзки са произведени от висококачествена пластмаса (найлон). Прилагат се към бетон, камък и плътна тухла.

 

Дюбелът за топлоизолация – бетон е предназначен за закрепване на стиропор, изолационни плочи, EPS. Намира приложение към бетон, газобетон и плътна тухла.

 

Дюбелът за топлоизолация – тухла е най-добър за закрепване на топлоизолационни плоскости от минерална вата, експандиран полистирол, екструдиран полистирол и други.

 

Удължените дюбели се ползват в твърди и кухи строителни материали. Подходящи са за употреба в бетон, естествен камък, тухли.

 

Универсалният дюбел е интелигентно решение, осигуряващ по-добър контакт с материала и показващ несравними стойности на натоварване.

 

Комплектът за бойлер е подходящ за бетон, плътен циментов блок, глинени тухли. Служи за закрепване на бойлери и електрически нагреватели.

 

Комплектът за мивка се състои от два дюбела, два комбинирани винта, две найлонови гайки с вградена опорна втулка и две шестоъгълни гайки.

 

Комплектът за огледало може да закрепва огледала, които ще се подменят. Прозрачните кламери правят закрепването приятно за гледане.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.