Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 830 913 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 830 913 Артикула.
Подреди по
Резултати

Точкови лазерни нивелири

Полагане на подови настилки, поддържане на постоянен наклон, изграждане на равни повърхности - това са все дейности, в които от помощ може да ви бъде добрият лазерен нивелир. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите разнообразие от нивелири както и допълнително оборудване за тях. Без значение дали искате да закупите самонивелиращ лазерен нивелир или такъв с тринога, нашият магазин е правилното място.

 

Когато купувате лазерен нивелир е важно да съобразите няколко основни характеристики:

  • Вид и принцип на действие - основните категории, които ще намерите в онлайн магазин “Баш Майстора” са три - линейни, ротационни и точкови електронни нивелири. Важно е да изберете вариант, който ще подхожда на Вашата дейност. Например, много майстори търсят добър линеен или ротационен лазерен нивелир за гипсокартон. Други търсят лазерен нивелир на цена, която е по-ниска и се спират на точков вариант. Не се колебайте да ни потърсите за консултация в случай, че не сте сигурни кой вариант е оптимален за Вас. Нашите специалисти ще Ви предложат опции спрямо Вашия бюджет и нужди. 
  • Гаранция - тъй като се използват ежедневно в строителните и ремонтните дейности, тези продукти идват с гаранция от производителя. Много от нашите клиенти са склонни да закупят професионални варианти на по-високи цени, но с удължена гаранция. Най-често гаранционният период е 36 месеца, но за някои продукти той може да е и по-дълъг.
  • Марка - едни от популярните варианти в нашия онлайн магазин са лазерен нивелир DeWALT, както и нивелирите на Laserliner. Други популярни марки са Bosch, Makita и Sola.
  • Брой на лазерните диоди или линии - най-бюджетните варианти при точковите нивелири са тези с по един диод, но се предлагат и опции с 5 лазерни точки. При линейните варианти, разнообразието е по брой хоризонтални и вертикални линии.
  • Защита на корпуса - както всяка техника използвана в строителството и ремонтните дейности, лазерните нивелири трябва да бъдат издръжливи срещу ежедневните опасности от външната среда. Много от моделите в онлайн магазин “Баш Майстора” са с удароустойчив гумиран или удебелен корпус. Някои имат и допълнителна защита срещу прах и водни пръски. 
  • Вид на захранването - повечето варианти на пазара работят със стандартни батерии тип АА или ААА. Ако търсите нивелир за професионални нужди, можете да намерите и акумулаторен такъв с включено зарядно в комплекта.
  • Точност - за да Ви бъде максимално полезен, уредът трябва да бъде възможно най-точен. Линейните лазерни нивелири обикновено имат точност на нивелиране между 2 и 5 милиметра на 10 метра, а ротационните такива - между 0,5 и 1,5 милиметра на 10 метра. Колкото по-малко е възможното отклонение, толкова по-висок е класът на уреда. 
  • Допълнително оборудване - статив тип “тринога”, монтажни скоби, лазерни приемници, магнитни мишени за лазерни нивелири - в магазин “Баш Майстора” можете да намерите всякакви видове допълнително оборудване за лазерни нивелири спрямо нуждите във Вашата работа. 

 

Защо да закупите от нас точков лазерен нивелир?

 

При нас ще намерите комбинация от високо качество и богато разнообразие на уреди, както за домашни майстор, така и за професионалисти в сферата на строителството и ремонтите. Консултантите на “Баш Майстора” ще Ви асистират в избора на точков лазерен нивелир, който да Ви служи дълго и вярно.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.