Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 141 продукта и наличност над 4 101 917 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 141 продукта в наличност.
4 101 917 Артикула.

Батерии

Батериите са общоприетото наименование за всички видове източници на ток без движещи се части. Най-често се използват за електрохимични източници на енергия, състоящи се от един или повече електрохимични клетки (галванични елементи, акумулатори и други), но също така и за горивни клетки и слънчеви батерии.

 

Характеристиките на батериите се различават значително поради много фактори, включително вътрешни химични съединения, температура и консумация на ток.

 

Видове батерии

 

Според способността си да се зареждат или не, те биват еднократни и акумулаторни (презареждащ се). Според материала, от който са направени, биват литиево-йонни и оловни.

 

За инструментите, които работят на батерии, се налага да се използват зарядни за акумулаторни инструменти.

 

Адапторите за акумулаторни батерии са разработени за използване със зарядно устройство. Те позволяват зареждане на мобилни телефони, таблети, mp3 плеъри и други устройства.

 

Акумулаторните батерии за инструменти осигуряват дълго време за работа и надеждни функции за бързо изпълнение на приложения. Батерията няма ефект на на паметта и почти няма загуба на заряд по време на престой за постигане на по-добра производителност.

 

Захранващата станция дава ток дори там, където такъв няма. Като високомощен акумулатор тя е независима от класическите енергийни източници като контакт, генератор или електроразпределител на строителен обект – за гарантирано планиране на работното ежедневие.

 

Защо да изберете батерия от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме батерии и аксесоари, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.