Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 922 699 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 922 699 Артикула.

Батерии

Батериите са общоприетото наименование за всички видове източници на ток без движещи се части. Най-често се използват за електрохимични източници на енергия, състоящи се от един или повече електрохимични клетки (галванични елементи, акумулатори и др.), но също така и за горивни клетки и слънчеви батерии. Характеристиките на батериите се различават значително поради много фактори, включително вътрешни химични съединения, температура и консумация на ток. Според способността си да се зареждат или не, те биват еднократни и акумулаторни (презареждащи се). Според материала, от който са направени, биват литиево-йонни и оловни.

 

В онлайн магазина на “Баш Майстора“ предлагаме разнообразие от батерии за акумулаторни машини. При нас ще намерите най-модерните и най-често срещани акумулаторни батерии за електроинструментите – литиево-йонни, никел-кадмиеви, никел метал-хибридни батерии (екологично решение).

 

Кръглата алкална батерия е за еднократна употреба и е предназначена за малки уреди с ниска консумация на енергия. Тя може да работи нормално при всякакви температури. По-популярна е от стандартната цинкова. Основното предимство на алкалната батерия е дълготрайността заради алкалните елементи, които съдържа. Срокът на съхранение е 5 години, а капацитетът е с 3-5 пъти по-голям от този на цинковата.

 

Плоските алкални и сребърно-оксидните батерии се използват в електронните часовници и играчки, калкулатори, медицинско оборудване и др. Предлагат се в различни видове и размери и имат високи енергийни характеристики. Алкалните и сребърно-оксидните батерии се характеризират с това, че напрежението е стабилно и постоянно до края на разряда, а срокът им на годност е до 3 години.

 

Правоъгълните алкални батерии са подходящи за дребни устройства, които трябва да се захранват с максимална ефективност. Този тип батерии не съдържат кадмий и живак, така че не вредят на околната среда.

 

Глави за клещи, метчици, патронници, каналокопачи за къртещи машини може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.