Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати заваръчни инверторни

Заваръчният инверторен апарат е професионална машина, използваща се за заваряване на еднакви или различни по състав метали, посредством електрически ток. Според начинът на действие, на пазара се предлагат два вида електрожени: инверторен електрожен или обикновен електрожен.

Стандартната работа на заваръчния апарат се състои във взаимодействието на електрическия ток с метална пръчка, начерена електрод със специална покривна повърхност, която се разтопява от високото напрежение и слепва към заваряната повърхност.

Инверторните апарати се отличават с многобройните си предимства, спрямо класическите модели. Разбира се всеки модел се отличава със своите специфики и функции.


Инверторните апарати поддържат постоянно ниво на заваръчния ток, което повишава качеството на заварката. Чрез инверторния електрожен, заваряването се извършва значително по-лесно, включително при вертикални и друг тип заварки.

Инверторният електрожен е по-предпочитан, заради по-големия коефициент на полезно действие от обикновения, което произлиза от използваната технология и от начина по-който се генерира необходимия ток за заваряване.


Всички професионалисти в тази област, които работят с такава техника, могат да се ориентират относно цената и предимствата, които ще получат за нея като сравнят наличните модели в онлайн магазин “Баш Майстора”. Качествените модели на инверторните електрожени са  с дигитално и микропроцесорно управление, също така могат да работят с най-различен тип електроди.

Може да разгледате предлаганите модели инверторни апарати в сайта или на място в магазина и да се ориентирате според техническите характеристики, които най-добре се съотнасят към работата, която следва да вършите с избрания от вас модел.

 

Голям избор за закупуване на различен вид заваръчни апарати на склад в онлайн магазини "Баш Майстора" , където са налични със следните марки :

•    DAIHEN VARSTROJ
•    DECA
•    ELEKTRO MASCHINEN
•    RAIDER
•    TECNOMEC  

Всеки клиент с поръчка през онлайн магазин Баш Майстора получава 5% отстъпка от цената.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.