Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 296 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 296 Артикула.
Подреди по
Резултати

Апарати заваръчни инверторни

Заваръчните инверторни апарати са професионални машини, които се използват за заварка на еднообразни или различни по състав метали чрез електрически ток. Предлагат се два вида електрожени – инверторен и обикновен.

 

Инверторните апарати се отличават с многобройните си предимства спрямо класическите модели. Те поддържат постоянно ниво на заваръчния ток, което повишава качеството на заварката.

 

Чрез инверторен електрожен заварката се изпълнява значително по-леснопостижимо, включително при вертикални и друг тип заварки. Той е по-предпочитан заради по-големия коефициент на полезно действие от обикновения, което произлиза от ползваната технология и от начина, по който се генерира необходимия ток за заварка.

 

Качествените модели на инверторните електрожени са с дигитално и микропроцесорно управление, също така могат да работят с най-различен тип електроди.

 

Всички професионалисти в тази област, работещи с такава техника, могат да се осведомят относно цените и преимуществата, като сравнят наличните модели в онлайн магазин „Баш Майстора“.

 

При нас можете да откриете голямо разнообразие на различни видове заваръчни апарати на марките:

  • DAIHEN VARSTOJ
  • DECA
  • PATON ECO
  • RAIDER
  • REM Power
  • TECNOMEC.
Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.