Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 578 продукта и наличност над 3 772 566 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 578 продукта в наличност.
3 772 566 Артикула.
Подреди по
Резултати

Шпилки

Шпилките представляват кръгли метални цилиндрични пръчки с предварително навити по цялата им дължина резби. В строителството, и не само, се използват предимно като крепежни елементи чрез шайби и гайки.

 

Шпилките са горещо поцинковани, галванизирани, оксидирани и неръждаеми, различават се по якост.

 

Видове шпилки

 

  • Според резбата

 

Шпилките се делят на правоъгълни и квадратни, инчови и упорни, трапецовидни.

 

  • Според материала

 

Предимно се използва стомана, месинг, мед и титан. Типът зависи от областта на приложение. Например, видовете, предназначени за използване в строителството, са изработени от стомана.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите шпилки с различен диаметър и стъпка на резбата.

 

Защо да изберете шпилка от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме шпилки, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.