Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 117 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 117 Артикула.
Подреди по
Резултати

Свредла за стъкло и керамика

Свредлата за стъкло и керамика се ползват за пробив на чисти и точни отвори в стъкло и керамика. Предназначени са за средно твърди фаянсови плочи, порцелан, керамика и др. „Баш Майстора“ предлагат богато разнообразие от свредла за стъкло и керамика на водещи марки. Възползвайте се сега с 5% отстъпка.

 

Свредлото BOSCH CYL-9 Ceramic (6.0x80 мм, 8.0х80 мм) е предназначено за всички меки до средно твърди фаянсови плочи, незакалено стъкло и др. Заточеният с диаманти твърдосплавен режещ ръб за много точно начало на пробива възпрепятства „бягането“ на свредлото.

 

Свредлото KEIL 130 (6.0x58 мм, 8.0х78 мм, 4.0х58 мм) е идеално решение за пробиване на стъклени повърхности, благодарение на специалната форма и геометрия на карбидния връх. Намалената скорост обороти на въртене и осигуряването на достатъчно охлаждане с терпентин или вода подобрява резултатите при пробиване.

 

Свредлото RITTER (6.0x92 мм, 8.0х95 мм) е перфектно за пробив на стъкло, керемиди, стъкла на огледала и порцелан.

 

Свредлото за керамика BLACK&DECKER HI-TECH 5.0x85/50 мм е с уникален иновативен връх, предназначен за бързо пробиване и чисти отвори. Идеално е за ползване с повечето бормашини. Идеално за пробив на отвори в тухли, бетон, естествен камък и керамични плочки.

 

Свредлото за стъкло и керамика BOSCH CYL-9 Ceramic (10.0x90 мм, 12.0х90 мм) е подходящо за всички меки до средно твърди фаянсови плочки, порцелан, керамика и незакалено стъкло. Заточеният с диаманти твърдосплавен режещ ръб за много точно начало на пробивa предотвратява „бягането“ на свредлото.

 

Свредлото за стъкло и керамика BOSCH CYL-9 Ceramic (3.0x70 мм, 4.0x70 мм) е стандартен избор при пробив на плочки, което може да бъде сухо без смазване.

 

Свредлото за стъкло и керамика BOSCH CYL-9 Ceramic 5.0x70 мм е подходящо за всички меки до средно твърди фаянсови плочки, порцелан, керамика и незакалено стъкло. Заточеният с диаманти твърдосплавен режещ ръб за много точно начало на пробиването предотвратява „бягането“ на свредлото.

 

Свредлото за стъкло и керамика KEIL 130 (10x98, 12x98, 3.0x58, 5.0x58) е идеалното решение за пробиване на стъклени повърхности, благодарение на специалната форма и геометрия на карбидния връх. Само за ротационно ползване.

 

Свредлото за стъкло и керамика RITTER (10х98, 3.0х89, 4.0х90, 5.0х91) е предназначено за пробиване на стъкло, керемиди, керамика, стъкла на огледала и порцелан с помощта на специалната форма и геометрия на карбидния връх.

 

Свредлото за фаянс HMmullner 23-94 мм служи за безстепенно пробиване на отвори с диаметър от 23 до 94 мм във фаянсови плочки. Употребата се осъществява посредством захващане на опашката на уреда в патронника на бормашина. Не се препоръчва за работа при теракот и гранитогрес.

 

Свредлото за фаянс RAIDER 20-90 мм служи за безстепенно пробив на отвори с диаметър от 20 до 90 мм във фаянсови плочки. Употребата се осъществява посредством захващане на опашката на уреда в патронника на бормашина.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите свредла за дърво, бетон, както и различни комплекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.