Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 434 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 434 Артикула.
Подреди по
Резултати

Тръби, тапи и конуси за кофраж

Тръби за кофраж

 

Пластмасовите тръби за кофраж са предназначени за употреба върху свързващи пръти като покриващ ръкав. Те действат като фиксатор, като подпомагат кофража да се застопори в правилната позиция. Тръбите за кофраж улесняват отстраняването на свързващите пръти.

 

Кофражните тръби се ползват при защита на шпилките от бетона и за закрепване на кофражни платна. Накатената повърхност има отлична адхезия към бетона. Произвежданите 2 метра тръби могат лесно да бъдат нарязани на място до желания размер.

 

Конусният накрайник е прикрепен в края на тръбата за кофраж, възпрепятстващ навлизането на бетон между шпилката и тръбата. След декофриране на бетона конусът може лесно да бъде отстранен и останалите дупки да бъдат запълнени с друг фиксиращ материал. 

 

Тапи за кофраж

 

Тапите за кофраж се използват масово при резервоари и работа с отпадъчни води. Служат за оптимално уплътняване на пластмасови тръби, както и за запълване на допълнителни отвори и затваряне на покривни ръкави. Изработват се в различни размери от еластичен материал (неразрушим биологически).

 

Тапите за кофражни платна служат за запълване на отворите по кофражните платна от шпилките. Изработени са от твърда пластмаса. В магазини „Баш Майстора“ предлагаме и пластмасови запушалки, които служат за запълване на допълнителни отвори и затваряне на покривни ръкави.

 

Конуси за кофраж

 

Пластмасовите конуси се ползват в края на покривните ръкави и могат удобно да се премахнат след смъкване на модела, образуват коси отстъпи за циментиране в бъдеще време.

 

Защо да изберете тръба, тапа и конус за кофраж от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме тръби, тапи и конуси за кофражи, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.