Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 342 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 342 Артикула.

Скоби

Металните скоби са произведени от неръждаема стомана, галванично или горещо поцинкована стомана или алуминий. Подходящи са за монтаж и закрепване на кабели и тръби върху всяка основа.

 

На сайта и в магазините на „Баш Майстора“ ще намерите различни видове скоби и болтове.

 

U-образните болтове без планка служат за закрепване на тръбопроводи, най-вече в изправено положение или висящи, при монтаж на тръби като ограничителен елемент върху профили или скоби. Електролитно поцинковани са, използват се за ограничители на тръби – трябва тръбата да се движи свободно в пространството. Някои видове са подходящи за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

U-образните болтове с планка са с двустранна резба и две гайки M8. Подходящи са за монтаж и поддържане на кабелни скари и различни видове тръби.

 

Двойната скоба за отопление с дюбел е крепежен елемент за бърз и лесен монтаж на кабели или гъвкави тръби. Предназначена е за монтаж на тавани, стени и подове. Патентованият принцип на действие гарантира голяма товароносимост. Подходяща е за бетон, естествен камък, плътни тухли, варовични тухли, плътни блокове от лек бетон.

 

Единичната скоба за отопление с дюбел служи за фиксиране на кабели, гъвкави и твърди пластмасови тръби. Чрез нея се пестят щифтове, скоби и винтове. Висококачественият найлон разрешава прилагане през цялата година, дори и при излагане на студ. Не съдържа халоген и е огнеустойчива за увеличаване на безопасността в случай на пожар.

 

Металната скоба за тръба 50200 има полуотворено блокиращо резе, което позволява лесно отваряне без напълно отстраняване на винта. Притежава предварително монтиран с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време. Галванизираната ѝ повърхност я защитава от корозия. Ползва се за фиксиране на защитни метални тръби.

 

Скобата за тръба 50201 е в комплект с шпилка и дюбел притежава полуотворено блокиращо резе, позволяващо лесно отваряне без напълно отстраняване на винта. Има предварително монтиран с винт с кръстовиден захват на главата, осигуряващ кратко монтажно време. Притежава висока защита от корозия заради повърхността си. Ползва се за фиксиране на защитни метални тръби.

 

Металната едностранна скоба за тръби 50900 служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби, защитни метални тръби. При фиксиране към бетон, препоръчваме набивни пирони.

 

Металната двустранна скоба за тръби 50902 има прост и бърз монтаж. Служи за фиксиране на проводници, гъвкави и твърди пластмасови тръби и защитни метални тръби.

 

Пластмасовата едностранна скоба за тръби 51500 е окомплектована с винт с цилиндрична глава.

 

Пластмасовата скоба за тръби 51503 представлява комбинация от скоба, дюбел и винт. Подходяща е за бетон, естествен камък, плътни тухли, варовични тухли, плътни блокове от лек бетон. Служи за фиксиране на пластмасови тръби според DIN 49016, 49017 и IEC 423 (бивш DIN 49026).

 

Скобата за кабели с пирон е подходяща за дърво, талашит, шперплат, газобетон, стени от талашит. Служи за фиксиране на проводници. Предварително монтираният пирон намалява времето за монтаж.

 

Скобата за маркуч е поцинкована за водно съединение с винт. Заобленият ръб на лентата защитава от нараняване на маркуча.

 

Скобата с гумено уплътнение е подходяща за монтиране на всички видове тръби, използвани в строителството. Гуменото уплътнение допринася за намаляване на вибрации и шум до 15 db.

 

Пластмасова двустранна скоба за тръби 51502, метална скоба за тръби 50408, 50416 в комплект с дюбел и шпилка, скоби за клещи за връзване на огради, може да закупите с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.