Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 430 159 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 430 159 Артикула.
Подреди по
Резултати

Сметопроводи

Както всички знаем, при ремонтни дейности има доста отпадъци, с които трябва да се справим. Сметопроводите, наречени още улеи за строителни отпадъци, улесняват значително този процес. Произведени от висококачествен пропилен, те повишават нивото на безопасност при строителни работи. Сглобяването им не е трудоемко, а надеждността им е гарантирана. Сметопроводи на водещи производители може да намерите в онлайн магазин „Баш Майстора“. Поръчайте лесно с бърза доставка до всяка точка на България!

 

Стоманената верига TEKCHNOPLAST служи за захващане на улеите един към друг. Има поцинковано покритие.

 

Стенният окачвач за закрепване на улей TEKCNOPLAST е изработен от стомана с поцинковано покритие. Закрепва се за стената на балкона или към скелето.

 

Улеят за насипни материали RUBI 1.1 м се стреми да повдигне качеството и безопасността на работа. Изработен е чрез инжектиране на висококачествен полипропилен с висока плътност, лек и еластичен.

 

Улеят за насипни материали TEKCNOPLAST 1.060 м се използва в строителството за безопасно изхвърляне на строителните отпадъци от различни етажи от сградата. С него се избягва разпиляването на отпадъци за по-голяма безопасност при работа. Улеите са оборудвани с двуточкова система за закрепване, вериги и съпротивителни куки, които се закрепват в подсилени пръстени.

 

Направляващият улей за насипни материали RUBI 0.54 м е произведен от полиетилен и предлага отлична устойчивост на удар и деформация. Оборудван е с спомагателен комплект от две допълнително подсилени вериги 6 мм.

 

Направляващият улей за насипни материали TEKCNOPLAST 0.650 м се използва за насочване на изхвърлените строителни отпадъци към улеите за насипни материали, с които е закачен. Това предотвратява разпръскването на отломки и осигурява безопасността на строителната площадка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.