Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Метчици

Метчикът е инструмент, който се използва за рязане на вътрешни резби – ръчно или машинно. Състои се от работна част и опашка. Работната част на метчика се състои от част, която нарязва резбата, и калиброваща част, която почиства резбата и води метчика до края на среза.

 

Видове метчици

 

Машинните метчици метрична стандартна резба са изработени от високоскоростна стомана HSS. Метричната резба се характеризира с диаметъра на винта и стъпката на резбата в милиметри и се отбелязва с буквата М. Машинните метчици, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, имат вътрешен диаметър 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 и размер на стъпката на резбата – 0.5, 0.7, 0.8, 1.0, 1.25, 1.5.

 

Проходните метчици са подходящи за нарязване на резби в глухи и проходни отвори. Освен ръчни има и машинни метчици за рязане на проходни метрични стандартни резби. Разликата между тях и метчиците за резби в глухи отвори е единствено по ъгъла, под който метчикът влиза в отвора и по броя на навивките.

 

Ръчните метчици за метрична стандартна резба са подходящи за нарязване на резби в глухи и проходни отвори. Освен ръчни има и машинни специализирани за нарязване на резби в глухи и проводни отвори.

 

Защо да изберете метчик от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме метчици, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.