Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.

Метчици

Метчикът представлява инструмент, който се използва за нарязване на вътрешни резби - ръчно или машинно. Състои се от работна част и опашка. Работната част на метчика се състои от режеща част, която нарязва резбата, и калиброваща част, която почиства резбата и води метчика до края на среза.

 

Машинните метчици метрична стандартна резба са изработени от високоскоростна стомана HSS с винтов канал 35°. Метричната резба се характеризира с диаметъра на винта и стъпката на резбата в милиметри и се отбелязва с буквата М. Машинните метчици, които предлагат магазини „Баш Майстора“, имат външен диаметър 3, 4, 5, 6, 7, 8, 10 и размер на стъпката на резбата – 0.5, 0.7, 0.8, 1.0, 1.25, 1.5. Машинните метчици с винтов канал 35°, HSS, които представяме на вашето внимание, са произведени от Bucovice Tools.

 

Проходните метчици са подходящи за нарязване на резби в глухи и проходни отвори. Освен ръчни има и машинни метчици за рязане на проходни метрични стандартни резби. Разликата между тях и метчиците за резби в глухи отвори е единствено по ъгъла, под който метчикът влиза в отвора и по броя на навивките. Проходни метчици метрична резба, произведени от Bucovice Tools, с размер на метричната резба от М3 до М12 и стъпка на резбата от 0.5 мм до 1.75 мм, ще намерите на нашия сайт и в търговските обекти на „Баш Майстора“.

 

Ръчните метчици за метрична стандартна резба са подходящи за нарязване на резби в глухи и проходни отвори. Освен ръчни има и машинни специализирани за нарязване на резби в глухи и проводни отвори.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете и разнообразие от метчици комплекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.