Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 730 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 730 Артикула.

Вложки за автомобили

Вложките за автомобили се използват широко в автомобилната индустрия, автосервизи, ремонт на части и други. Вложката е част от групата на ръчните инструменти и се използват за бързо и лесно отвиване и развиване на крепящи елементи (като болтове и гайки). Магазини „Баш Майстора“ предлагат богато разнообразие от специални вложки.

 

Видове вложки за автомобили

 

Вложката алтернатор с накрайник дванадесетограм е с накрайник с 33-стенен многошлицов захват, шестостенен захват. Използва се при модели автомобили VW, AUDI, SKODA, PORSCHE, BMW, FORD и MERCEDES-BENZ.

 

Вложката алтернатор с накрайник торкс е с капачка с 33 зъба с диаметър 19-17 мм шестостен. Приложение намира при MERCEDES A Class.

 

Вложките за амортисьори са изработени от хром-ванадиева стомана и са със специален цокъл с плоска овална форма.

 

Вложките за главини са осмостенни или дванадесетостенни, предназначени за премахване на гайки на главината на оста на марките IVECO, VOLVO, MERCEDES-BENZ.

 

Вложките за горивни помпи са изработени от хром-ванадиева стомана с присъединителен квадрат 1/2‘‘. Предназначени са за голяма част от дизеловите двигатели на MERCEDES-BENZ.

 

Вложките за горивни филтри са изработени от хром-ванадиева стомана и са със специален захват за отстраняване на горивен филтър при всички 2.0 и 2.2 HDi двигатели. Намират приложение при автомобили с марка Citroen, Fiat, Ford, Peugeot, Volvo.

 

Вложките за джанти, които предлагаме в магазини „Баш Майстора“, са с пластмасов предпазител, присъединяването става чрез щифт. Фосфатирани са в съответствие със стандарт ISO 9717.

 

Вложките за дизелови инжектори са подходящи за всички дизелови двигатели. Те се използват за демонтаж и подмяна на дизелови инжектори без повреждане на горивните тръби.

 

Вложките за капачка за дюзи служат за премахване и поставяне на горната част, държаща пружината. Подходящи са за Mercedes Benz W203.

 

Вложките за свещи са произведени от хром-ванадиева стомана. Някои видове намират приложение при Citroen C5 HPI, Peugeot 406 HPI, Renault Clio 1.2 16V, Twingo 1.2 16V.

 

Вложките за специалните гайки и болтове са предназначени за специални гайки за модели VW GOLF, VW POLO, VW PASSAT, AUDI 80 и AUSTIN MAESTRO.

 

Вложките за цилиндрови глави се използват за отстраняване на закрепващи болтове на цилиндровите глави на двигатели от VAG групата (VW, Audi, Seat и Skoda).

 

Вложките шестостен за дюзи са изработени от хром-молибденова стомана. Служат за монтаж и демонтаж на дюзи. Използват се при автомобилни модели MERCEDES-BENZ C/E, 602, 605, 606, VW, AUDI, SKODA, SEAT, BMW, FORD, OPEL, ROVER, VOLVO.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.