Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.

Инструменти за курбели и педали

В подкатегорията „Инструменти за курбели“ на магазини „Баш Майстора“ ще намерите ключове за демонтаж на курбелите, ключове за спирачна халка на курбел, конусовидни ключове за демонтаж на курбели, ключове с дръжка за демонтаж на курбели, тресчотки за болтовете на курбелите на средното движение, както и тресчотки с вложка и шестограм на курбелите.

 

Инструментите за педали, които предлагаме в онлайн магазина на „Баш Майстора“, са на марката UNIOR. В подкатегорията се включват имитиращи педали за велосипед, ключове за монтаж и демонтаж за педали, метчици за педали, комплекти за възстановяване на резбата на педали и др.

 

Разгледайте изцяло онлайн всички оферти за ръчни инструменти на супер цени, описания на всеки продукт и полезна информация, необходима на потребителя. Следете магазини „Баш Майстора“ за различни промоции, намаления и разпродажба на ръчни инструменти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.