Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 262 продукта и наличност над 5 572 801 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 262 продукта в наличност.
5 572 801 Артикула.
Подреди по
Резултати

Абразивни гъби

С абразивните гъби работите бързо и икономично и при шлайфане на ръка, защото са много здрави и дълготрайни. Подходящи са за шлайфане на боя, шпакловка, дърво, лакове. Имат здрава и устойчива форма за многократна употреба.

 

Абразивните гъби са изработени от високо качество пяна, която е лесна за чистене. Покрити са с частици алуминиев оксид и слепени със специална смола. Благодарение на своята универсалност, те могат да се използват за сухо или мокро шкурене на плоски и отлети метални, дървени, пластмасови и боядисани изделия.

 

Приложение на абразивните гъби

 

Абразивните гъби са подходящи за стари и нови лакове, VOC лак, боя, шпакловка, фюлер дърво. Идеални са за шлайфане и междинно шлайфане на кант, фалц и профили.

 

Подходящи са за отстраняване на проблемни места, например стекла се боя, прахови натрупвания и други.

 

Защо да изберете абразивна гъба от Bashmaistora.bg?

                                      

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме абразивни гъби, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

                                          

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.