Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 144 продукта и наличност над 4 097 464 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 144 продукта в наличност.
4 097 464 Артикула.
Подреди по
Резултати

Дъждобрани

Дъждобранът е възможно най-доброто средство, предназначено да предпази дрехите и тялото сухи при лоши атмосферни условия като дъжд, сняг, влага и вятър по време на работа или разходка в планината например.

 

Тези предпазни средства не заемат почти никакво място, те са леки и компактни и са изработени от плътна материя, която предпазва главата и тялото от непредсказуеми метеорологични условия.

 

Видове дъждобрани

 

Дъждобраните са вид непромокаемо облекло, което може да се използва за много цели – лов, риболов, работа, разходка навън, туризъм и други. Добре е да имате един в шкафа си, за да се усмихнете на дъждовното време, вместо да се ядосвате, че слънцето не иска да се покаже на небето.

 

Ако знаем как да се насладим на всяко едно климатично явление, за нас няма да има неблагоприятно време да практикуваме любимото си хоби и да се хвърлим стремглаво в изпълнение на служебните си задължения.

 

Защо да изберете дъждобран от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме дъждобрани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.