Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 292 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 292 Артикула.
Подреди по
Резултати

Влагомери

Влагомерите се използват за професионално и ефективно проверяване на степента на сухота в дървесината и влажността в мазилки и замазки в производството и строителството.

 

С тези уреди много лесно ще измерите влагата в различни материали, без да се нарани тествания материал.

 

Влагомерите са тестови инструменти за измерване на влага в дърво, мазилки и строителни материали. Резултатите можете да видите на LCD екран. При някои влагомери автоматичното изключване предпазва батериите от изтощаване.

 

Съвременният влагомер използва модерни капацитивни или съпротивителни датчици.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете влагомери с различни характеристики – големина на диапазон на измерване, допустима работна температура, допустима максимална относителна влажност и други.

 

Защо да изберете влагомер от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме влагомери, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с до 4 години гаранция и с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.