Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 429 952 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 429 952 Артикула.
Подреди по
Резултати

Влагомери

Влагомерите се използват за професионална и ефективна проверяване на степента на сухота в дървесината и влажността в мазилки и замазки в производството и строителството. В магазини „Баш Майстора“ ще откриете влагомери с различни характеристики – големина на диапазон на измерване, допустима работна температура, допустима максимална относителна влажност и др. Предлаганите модели са придружени с гаранция до 48 месеца.

 

Влагомерът AS SCHWABE служи за измерване на влагата в дървесина и строителни материали. Големият LCD дисплей с подсветка изобразява десетични стойности и сигнализира за изтощена батерия.

 

Влагомери и електронни термометри с влагомери на марката LASERLINER може да намерите в наличност в нашия склад във Варна, както и с поръчка и доставка до всяка точка на България през онлайн магазина на „Баш Майстора“.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.