Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 279 продукта и наличност над 3 791 481 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 279 продукта в наличност.
3 791 481 Артикула.
1 2 3 ... 17
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 17
1 2 3 ... 17

Продукти от CMT

С течение на годините, CMT направиха огромни инвестиции в най-модерната технология, а именно оборудване за CNC машини (машини с цифрово програмно управление) и в иновативен софтуер за производство на дървообработващи режещи инструменти. Освен това CMT нае висококвалифицирани инженери и оператори за управление на производствените дейности. В резултат, целия производствен процес на производство на дървообработващи режещи инструменти е напълно автоматизиран.

 

Продуктите на CMT са произведени за индустриални приложения, като дървообработващите режещи инструменти се използват от водещите световни производители на мебели, производители на кухненско оборудване и производителите на машини с ЦПУ (CNC). Поради нашата интензивна инвестиционна политика в модерни производствени технологии, CMT е в състояние да предложи индустриална инструментална екипировка на достъпна цена с все по-богата номенклатура на мебелисти и дърводелци, както и на нашите клиенти от производствените предприятия.

 

Марката CMT Orange Tools™  е световно известна сред цялата дървообработваща общност, като първокласна марка за дървообработващи режещи инструменти. Мисията на CMT е непрекъснато да подобрява качеството си, като същевременно предлага на дървообработващите фирми по света на най-високо качество на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.