Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 60 118 продукта и наличност над 4 106 598 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
60 118 продукта в наличност.
4 106 598 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акумулаторни прободни триони

Всеки майстор, на когото в дейността му се налага рязане на дърво, цветни метали или стоманена ламарина, има нужда от надежден акумулаторен прободен трион в работата си. Предлаганите от онлайн магазина на „Баш Майстора“ продукти в тази категория са идеален избор за всеки, който се нуждае от професионални инструменти от нисък, среден или висок клас в сферата на ремонтите и строителството. Акумулаторните прободни триони тип зеге се различават основно по капацитета на батерията 10.8V, 14.4V и 18V. Ако предпочитате ножов трион с махаловиден ход, който е максимално независим от електрическата мрежа, специалистите на „Баш Майстора“ препоръчват да закупите такъв с над 4.0 амперчаса капацитет на батерията.

 

Акумулаторният прободен трион BOSCH GST 10.8 V-LI е с оптимизирана конструкция за удобно рязане с трион отдолу. Електронната защита на мотора го предпазва от претоварване и осигурява голяма експлоатационна продължителност.

 

Акумулаторният прободен трион BOSCH GST 12V-70 има висока производителност – бързи резултати при рязане и дълъг живот на акумулаторната батерия. Положението на хващане е изключително близо до линията на рязане, така че е възможно извънредно точно рязане.

 

Акумулаторният прободен трион BOSCH GST 18 V-LI е с мощна акумулаторна система за рязане и в по-дебели или по-твърди материали. Компактната лека конструкция с малка обиколка на ръкохватката дава възможност за оптимален контрол при рязане.

 

Акумулаторният прободен трион BOSCH PST 18 LI Solo e снабден с електронно управление BOSCH Electronic за регулиране честотата на ходовете чрез бутона на пусковия превключвател за лесно начало на рязането и съобразен с материала работа.

 

Акумулаторният прободен трион DEWALT DCS331N е мощен и високоефективен и осигурява бързо действие на рязане до 3000 удара в минута. Има покритие против надраскване.

 

Акумулаторният прободен трион DEWALT DCS334N е с функция за обдухване на зоната на срез – така се подобрява видимостта и прецизността на рязане. Бързо и лесно се сменят ножовете без инструмент.

 

Акумулаторният прободен трион DEWALT DCS335N е изключително мощен благодарение на безчетковия мотор, който се характеризира с висока износоустойчивост и производителност. Моделът е подходящ за рязане в тесни и затворени пространства поради компактния си дизайн.

 

Акумулаторният прободен трион FESTOOL PSBC 420 Li 5 EB-Plus намира приложение при изрязване на кръгове и закръгляния, завършващи лайсни, напасващи работи при мебели, кухни, вътрешни ремонти и др.

 

Акумулаторният прободен трион FESTOOL (PSBC 420 Li EB-Basic, PSC 420 EB-Li Basic, PSC 420 Li 5.2 EBI-Plus) е с мощен мотор за бърз напредък при рязане. Отлично поведение в кривините благодарение на тристепенно водене на ножчето в комбинация с устойчивата на износване „челюст“.

 

Акумулаторният прободен трион HIKOKI (CJ18DA, CJ36DB) има 3 степени на махаловидност движение на ножа. Прозрачния предпазител защитава лицето на работещия от летящи стружки и стърготини.

 

Акумулаторният прободен трион METABO STAB 18 LTX 100 SOLO има възможност за присъединяване на допълнителна система за прахозасмукване. Дръжката е с противоплъзгаща мека повърхност.

 

Акумулаторният прободен трион RAIDER RD-JSL01 SOLO разполага с намалено ниво на вибрации, електронно управление на скоростта, лесна и бърза смяна на инструмента, махаловидно движение на ножа, позволяващо по-бързо рязане.

 

Акумулаторният прободен трион RAIDER RDP-SJS20 (Set, Solo) разполага с махаловидна функция с 4 настройки. Използва се за изрязване на детайли с неправилна форма от дърво и метал. Бърза е смяната на ножа чрез безключов механизъм.

 

Акумулаторни прободни триони на марката MAKITA ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.