Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Работни тениски и блузи

Работните тениски и блузи са вид облекло, предназначено за работа в различни професионални среди и условия. Тези тениски се използват от работници в различни индустрии като строителство, производство, транспорт, логистика. Обикновено са изработени от висококачествена полиестерна тъкан, осигуряваща максимален комфорт или от полипамук, характеризиращ се с по-дълъг живот и по-малко износване.

 

Работните тениски и блузи предоставят комбинация от защита, комфорт и функционалност, което ги прави важна част от работното облекло в много индустрии. В магазини “Баш Майстора” предлагаме разнообразие от работни тениски и блузи в различни размери.

 

Защо да изберете работна тениска от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме работни блузи, като всяко една оферта има подробно описание и информация за техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – подбрали сме производители с богат опит и отлично покритие на пазара, като също така предоставяме на нашите клиенти изгодни цени на голяма част от продуктите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.