Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акрилни силикони

Акрилните силикони са еднокомпонентни пластични уплътнители на база акрилна дисперсия за общо приложение на закрито и открито. Те се характеризират с лесно полагане, висока пластичност, отлично прилепване и стабилност при атмосферни влияния и стареене, както и на UV лъчи.

 

Oсобености и приложение на акрилния силикон

 

Акрилният силикон е подходящ за работа с камъни, тухли, дървесина и други. Прикрепва добре към строителни материали като бетон, мазилка, дърво, зидария и елоксиран алуминий.

 

Силиконите на акрилна основа запазват своите свойства в широк температурен диапазон, което ги прави много удобни за ползване както в помещения, така и на открито. Ползват се за уплътняване на фуги и пукнатини.

 

Акрилните уплътнители не се стичат във вертикални фуги и се ползват за уплътнение във влажни места, но и върху сухи повърхнини. Те са водоустойчиви след втвърдяването си и могат да се боядисват след втвърдяване. Не съдържат разтворители и се почистват лесно с вода.

 

Акрилните силикони, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са подходящи за уплътнение на бетон, дърво, керамични плочки и мазилки, както и за допълване на фуги на дограма, врати, мазилки и бетонни елементи и на малки пукнатини в стени.

 

Защо да изберете акрилен силикон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме акрилни силикони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.