Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Акрилни силикони

В категория акрилни силикони в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете акрилни силикони от водещи производители на достъпни цени.

 

Акрилните силикони са еднокомпонентни еластично-пластични уплътнители на база акрилна дисперсия, за общи приложения на закрито и открито. Акрилните силикони се характеризират с лесно полагане, висока еластичност, отлично прилепване и устойчивост на атмосферни влияния и стареене, както и на UV лъчи. Акрилните уплътнители са подходящи за работа с камък, тухли, бетон, дървесина. Прикрепят се добре към строителни материали като бетон, мазилка, дърво, зидария и елоксиран алуминий.

 

Акрилните силикони запазват своите свойства в широк температурен диапазон, което ги прави много подходящи за използване както в помещения, така и на открито. Използват се за уплътняване на фуги и пукнатини.

 

Акрилните силикони не се стичат във вертикални фуги и могат да се използват за уплътняване във влажни помещения, но върху сухи повърхности. Те са водоустойчиви след втвърдяването си и могат да се боядисват след втвърдяване. Акрилните силикони не съдържат разтворители и се почистват лесно с вода.
 

Акрилните уплътнители, които ще откриете в магазини Баш Майстора са подходящи за уплътнение на бетон, дърво, керамични плочки и мазилки, както и за попълване на фуги на дограма, врати, мазилки и бетонни елементи и на малки пукнатини в стени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.