Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 335 продукта и наличност над 4 069 086 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 335 продукта в наличност.
4 069 086 Артикула.
Подреди по
Резултати

Абразивни дискове

Абразивните дискове и абразивните инструменти, които се използват за заточване на остриета се изработват от абразивни материали – прахове, свързани с органични - бакелитови, вулканитови и шеллакови и неорганични – керамични, магнезиеви свръзки. Точилните камъни са широко разпространени и са издялани от пясъчник.

 

Абразивните инструменти трябва да са важна част от всяка домашна работилница, защото с тях най-често се заточват и домакински инструменти – кухненски ножове, джобни ножове, ножици и др.

 

Видове абразивни дискове

 

Абразивните заточващи дискове са подходящи за стационарна заточваща машина. Двуслойният диск със заточващ профил служи за заточване на банцигови ленти и триони.

 

Абразивните прави дискове служат както за заточване на вериги на верижни триони, шлайфане на желязо, въглеродни стомани, ниско легирани стомани и чугун, така и за обработка на метал, PVC, алуминий, фибростъкло, цветни метали и други.

 

В магазини „Баш Майстора“ можете да намерите и абразивни дискове за точилен апарат.

 

Защо да изберете абразивен диск от Bashmaistora.bg?

                                                                

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме абразивни дискове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.