Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 074 продукта и наличност над 4 563 908 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 074 продукта в наличност.
4 563 908 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове тип крокодил

Хидравличните крикове са изключително популярни и намират голямо приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Основното им предимство е в тяхната голяма сила, която упражняват, с което повдигането на тежки товари става много по-бързо и лесно.

 

Хидравличните крикове тип “крокодил”, които ще откриете в магазини Баш Майстора са с товароподемност от 2 до 3 тона, подходящи за автомобили, трактори, строителна техника, автобуси, камиони и др. Разполагаме с хидравлични крикове тип „крокодил“ с минимална височина на повдигане 130 мм. или 420 мм., и максимална височина на повдигане 138 мм. Или 300 мм. Някои модели хидравлични крикове тип “крокодил” са с удължено тяло, което позволява достигането на по-дълбоки точки в автомобила.

 

Разгледайте нашите предложения за хидравлични крикове тип крокодил с марка:

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.