Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 270 продукта и наличност над 3 830 913 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 270 продукта в наличност.
3 830 913 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове тип крокодил

Хидравличните крикове се наричат още крикове тип крокодил. Те са много известни и широко използвани във всякакви сервизи и гаражи.

 

Предимства и приложения на криковете тип крокодил

 

Основното им предимство е голямото количество сила, която упражняват, което прави вдигането на големи товари по-бързо и лесно. Подходящи са за автомобили, трактори, камиони и други.

 

Някои модели хидравлични крикове имат удължено тяло, за да може да се достигне на по-дълбоки места в автомобила. Изработени са от висококачествени, здрави и устойчиви на износване материали, за да осигурят дълъг живот и ефективна употреба.

 

Изключително са удобни за различни вертикални подемни операции, лесни са за пренасяне и използване. В онлайн магазина на „Баш Майстора“ можете да намерите крикове тип крокодил на марките RAIDER, TOPMASTER, RODCRAFT и други.

 

Защо да изберете крик тип крокодил от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме крикове тип крокодил, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.