Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 56 604 продукта и наличност над 4 310 094 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
56 604 продукта в наличност.
4 310 094 Артикула.
Подреди по
Резултати

Крикове тип крокодил

Хидравличните крикове тип крокодил са изключително популярни и намират голямо приложение във всички автосервизи и пунктове за техническо обслужване. Основното им предимство е в тяхната голяма сила, която упражняват, с което повдигането на тежки товари става много по-бързо и лесно.

 

Хидравличните крикове тип “крокодил”, които ще откриете в магазини „Баш Майстора“, са с товароподемност от 2 до 3 тона, подходящи за автомобили, трактори, строителна техника, автобуси, камиони и др. Разполагаме с хидравлични крикове тип „крокодил“ с минимална височина на повдигане 130 мм. или 420 мм., и максимална височина на повдигане 138 мм. Или 300 мм. Някои модели хидравлични крикове тип “крокодил” са с удължено тяло, което позволява достигането на по-дълбоки точки в автомобила.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ01 2 т е изработен от висококачествена стомана. Минималната височина на крика в най-долно положение е 130 мм. Максималната височина на повдигане на крика е 300 мм.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ01 2 т е изключително удобен за различни вертикални подемни операции. Лесен е за пренасяне и използване.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ02 2 т е изработен от висококачествена стомана. Минималната височина на крика в най-долното положение е 125 мм. Максималната височина на повдигане на крика е 390 мм.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ03 3 т е изключително удобен за различни вертикални подемни операции. Лесен е за пренасяне и използване.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ04 3 т е изработен от висококачествена стомана. Минималната височина на крика в най-долното положение е 138 мм. Максималната височина на повдигане на крика е 420 мм.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ05 3 т е изключително удобен за различни вертикални подемни операции. Лесен е за пренасяне и използване.

 

Хидравличният крик RAIDER RD-TJ06 2 т е изключително удобен за различни вертикални подемни операции. Лесен е за пренасяне и използване.

 

Хидравличният крик RODCRAFT (ATJ30-2 30 т, ATJ50-3 50 т) е с висока товароподемност и висока устойчивост. Идеален е за лесен достъп до точки за повдигане на ниски шасита и автобуси.

 

Хидравличният крик RODCRAFT RH215 2 т има здрава конструкция, изработена от стомана. Лостът може да бъде демонтиран за лесно съхранение и транспортиране.

 

Хидравличният крик RODCRAFT RH290 3 т се използва в автосервизите за техническо обслужване на автомобили, джипове, малки камиони. Моделът е компактен и удобен за съхранение – лостът за управление се разглобява на две части.

 

Хидравличният крик RODCRAFT RH315 3 т е снабден с помпа с две бутала и двустранен лост за лесно придвижване и съхранение.

 

Хидравличният крик TONGRUN 2 т е изработен от висококачествена стомана, с поцинкована дръжка и 4 колелета.

 

Хидравличният крик TOPMASTER 2.5 т е снабден с бързоповдигаща двойна помпа. Пропускателният клапан и широката рамка предотвратяват претоварване и осигуряват безопасна работа.

 

Хидравличният крик TOPMASTER 2 т притежава 6 броя колела, като предните са изработени от PU полимер, а задните колела – от неръждаема стомана. Снабден е с педал за бързо повдигане.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите огромно разнообразие от висококачествени крикове от доказани производители.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.