Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 41 059 продукта и наличност над 3 956 265 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
41 059 продукта в наличност.
3 956 265 Артикула.

Виброигли с гъвкав вал

Виброиглите с гъвкав вал, които ще откриете в магазини Баш Майстора се делят на няколко вида – виброигли високочестотни, виброигли механични с гъвкав вал и виброигли пневматични с гъвкав вал.

 

Виброигли високочестотни:

 

Високочестотните виброигли улесняват полагането на бетон при строителни дейности, като премахват въздушните мехури от материала. В онлайн магазин “Баш Майстора” ще намерите професионални предложения в категория високочестотни виброигли, които не изискват особена поддръжка, лесни са за употреба и осигуряват перфектен краен резултат.

 

Виброигли механични с гъвкав вал:

 

Механичните виброигли с гъвкав вал, които ще откриете в онлайн магазин “Баш Майстора”, са произведени от качествени и дуракоустойчиви материали. Гъвкавият вал има подсилени краища, които позволяват голямо огъване без това да се отразява на работата, което прави механичните виброигли с гъвкав вал надежден избор при уплътняването на бетонова маса.

 

Виброигли пневматични с гъвкав вал:

 

Представяме Ви пневматични виброигли с гъвкав вал, които осигуряват надеждно уплътняване заздравяване на бетон като елиминират въздушните мехури. Сред предимствата на пневматичната виброигла с гъвкав вал са ръчния регулатор на мощността, както и възможност за обслужване на конусовидния накрайник на място. Осигурете си безпроблемно уплътняване на бетон с предложенията ни за пневматични виброигли с гъвкав вал.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.