Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 169 продукта и наличност над 4 067 003 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 169 продукта в наличност.
4 067 003 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телчета за връзване на арматура

Телчетата за връзване на арматура са аксесоари, които трябва да бъдат подготвени предварително. Когато арматурните пръти са сортирани и определени на точната им позиция е нужно да се свържат чрез тел. Тази тел в повече от обстоятелствата се транспортира до строителната площадка накуп. От там може да се нареже колкото е нужно и след това работата да тръгне наново.

 

Връзването на арматурни пръти може да бъде много труден процес, най-вече когато се работи със сложни арматурни конструкции.

 

Защо да изберете телчета за връзване на арматура от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телчета за връзване на арматура, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.