Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 54 234 продукта и наличност над 4 468 523 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
54 234 продукта в наличност.
4 468 523 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телчета за връзване на арматура

Арматурната тел е с широко приложение в промишлеността, строителството, селското стопанство и бита. На сайта и в търговските обекти на „Баш Майстора“ ще намерите телчета за връзване на арматура в различни размери.

 

Телчетата с куки REUSS-SEIFERT Drahtbinder 1.2x100 мм се използват, за да се свърже с различна позиция на конкретна пробация помежду си. Те могат да се използват за връзване на метални пръти и арматура, както и за затваряне на чували. Имат връзки във всеки край.

 

Телчетата с куки REUSS-SEIFERT Drahtbinder 1.2x120 мм са термично обработени и смазани с кофражно масло. Работят съвместно с апарат за връзване на тел Drillapparat.

 

Телчетата с куки REUSS-SEIFERT Drahtbinder 1.2x140 мм са подходящи за връзване на метални пръти и арматура, както и за затваряне на чували. Имат връзки във всеки край.

 

Телчетата с куки REUSS-SEIFERT Drahtbinder 1.2x180 мм се използват, за да се свърже с различна позиция на конкретна пробация помежду си. Те могат да се използват за връзване на метални пръти и арматура, както и за затваряне на чували. Имат връзки във всеки край.

 

Телчетата с куки REUSS-SEIFERT Drahtbinder 1.4x200 мм са термично обработени и смазани с кофражно масло. Работят съвместно с апарат за връзване на тел Drillapparat.

 

Кофражно оборудване на достъпни цени ще намерите както в онлайн магазина на „Баш Майстора“, така и в търговските ни обекти.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.