Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 59 160 продукта и наличност над 3 920 111 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
59 160 продукта в наличност.
3 920 111 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани обезопасителни

Предпазните колани са задължителни при работа на голяма височина или в ограничено пространство, например в кладенец. Те предпазват от случайно падане и получаване на травми. За да се предотвратят инциденти са разработени специални предпазни колани, които издържат на голямо натоварване и гарантират безопасност. Предпазните колани срещу падане тип сбруя са колани, които предпазват цялото тяло и се използват в случаите на риск от падане от височина. Основното предназначение е за работа на височина с опора на краката (от скеле, вишка, платформа и други). Предпазните колани - сбруите срещу падане от височина трябва да имат поне една високо разположена точка на окачване. В случай на падане на работник, сбруята спомагат за равномерното разпределение на натоварването върху тялото, предотвратява преобръщането и поддържат човека в правилна позиция с вдигната глава. Предпазните колани за цялото тяло с позициониращ колан са най-универсални, подходящи са за много ситуации, свързани с работа на височина и осигуряват оптимален комфорт. Тези сбруи предпазват от падане и дават допълнителен комфорт при позициониране или работа във висящо положение. В онлайн магазинa “Баш Майстора” ще откриете висококачествени предпазни колани на достъпни цени. 

 

Позициониращият колан с подложка SEKURALT LIGHT B 101 е с два странични „D” образни пръстена. Лесен е за поставяне и е с халки за прикачване на инструменти. Може да се използва само свързан с ремък за позициониране при работа, не се използва за защита при падане.

 

Позициониращият колан с раменно бедрена сбруя SEKURALT TEIDE LIGHT/B103-2 е с регулируеми ленти за краката. Сбруята е с една задна точка за качване на гърба с регулируема лента + една предна точка за окачване + колан за позициониране с 2 странични D-образни халки и гайки за инструменти.

 

Позициониращата раменно бедрена сбруя SEKURALT Light 1Plus е с една задна точка за закрепване и удължаващ ремък. Тя е с регулируеми ремъци при краката, гръден колан, седалищен ремък.

 

Позициониращата раменно бедрена сбруя SEKURALT Light 2Plus е с две точки за окачване – една за гърба с удължаващ ремък и една предна с две полиестерни халки. Тя е с регулируеми ремъци при краката, гръден колан и седалищен ремък.

 

В онлайн магазин Баш Майстора“ ще откриете огромно разнообразие от лични предпазни средства на достъпни цени.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.