Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 47 052 продукта и наличност над 4 602 760 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
47 052 продукта в наличност.
4 602 760 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани обезопасителни

В категория колани обезопасителни в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете висококачествени предпазни колани на достъпни цени. Обезопасителните колани, които предлагаме в магазини Баш Майстора включват позициониращ колан с подложка и позициониращ кола с раменно бедрена сбруя с марка B HOLD.

 

Предпазните колани са задължителни при работа на голяма височина или в ограничено пространство, например в кладенец. Те предпазват от случайно падане и получаване на травми. За да се предотвратят инциденти са разработени специални предпазни колани, които издържат на голямо натоварване и гарантират безопасност. 

 

Предпазните колани срещу падане тип сбруя са колани, които предпазват цялото тяло и се използват в случаите на риск от падане от височина. Тяхното основно предназначение е за работа на височина с опора на краката (от скеле, вишка, платформа и други). Предпазните колани - сбруите срещу падане от височина трябва да имат поне една високо разположена точка на окачване. В случай на падане на работещия, сбруята допринася за равномерното разпределение на натоварването върху тялото, предотвратява обръщането с главата надолу и задържа човека в правилно положение с главата нагоре.

 

Предпазните колани за цялото тяло с позициониращ колан са най-универсални, подходящи са за много ситуации, свързани с работа на височина и предоставят оптимален комфорт. Тези сбруи осигуряват защита срещу падане от височина плюс допълнителен комфорт при позициониране или работа във висящо положение.  

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.