Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 928 продукта и наличност над 3 960 513 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 928 продукта в наличност.
3 960 513 Артикула.
Подреди по
Резултати

Колани обезопасителни

Обезопасителните колани са задължителни при работа на голяма височина или в ограничено пространство, например в кладенец. Те предпазват от случайно падане и получаване на травми. За да се предотвратят инциденти са разработени специални предпазни колани, които издържат на голямо натоварване и гарантират безопасност.

 

Особености на обезопасителните колани

 

Предпазните колани срещу падане тип сбруя са колани, които предпазват цялото тяло и се използват в случаите на риск от падане на височина. Основното предназначение за работа на височина с опора на краката (от скеле, вишка, платформа и други).

 

Предпазните колани – сбруите срещу падане от височина трябва да имат поне една високо разположена точка на окачване. В случай на падане на работник сбруята спомага за равномерното разпределение на натоварването върху тялото, предотвратява преобръщането и поддържа човека в правилна позиция с вдигната глава.

 

Предпазните колани за цялото тяло с позициониращ колан са най-универсални, подходящи са за много ситуации, свързани с работа на височина и осигуряват оптимален комфорт. Тези сбруи предпазват от падане и дават допълнителен комфорт при позициониране или работа във висящо положение.

 

В онлайн магазина „Баш Майстора“ ще откриете висококачествени предпазни колани на достъпни цени.

 

Защо да изберете обезопасителен колан от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме предпазни колани, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също

артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни се доставят с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.