Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 674 433 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 674 433 Артикула.

Въртоци за инструменти

Въртокът е Т-образен ръчен инструмент (с цел по-добро захващане и осигуряване на необходимата сила и предотвратяване превъртането по време на работа). Понякога го наричат и Т-образен ключ, който се използва за закрепване на приспособления за рязане, навиване, затягане или друго.

 

Видове въртоци за инструменти

 

Съществуват няколко вида въртоци:

 

  • за вложки
  • за глухи ключета
  • за ключ за джанти
  • за ключове
  • за метчици
  • за плашки
  • комбинирани за метчици и плашки.

 

Въртоците за вложки могат да бъдат Т- или Г-образни. Предназначени са за завиване и развиване на болтове и гайки посредством вложки.

 

Въртоците за глухи ключета са изработени от хром-молибденова стомана и са хромирани по стандарт EN 12540.

 

Въртоците за ключ за джанти са неизменна част от всяка авторемонтна работилница. Имат цинково покритие и служат за работа с ръчни инструменти.

 

Въртоците за ключове са произведени от хром-ванадиева стомана и са хромирани в съответствие със стандарт ISO 1456:2009.

 

Въртоците за метчици са произведени от висококачествени материали за по-дълъг живот. Обикновено се правят от хром-ванадиева стомана и са хромирани. Някои се отличават с много висока устойчивост на корозия и служат за резбонарязване в тесни работни пространства.

 

Въртоците за плашки са предназначени за задържане на плашките по време на работа и с помощта, на които се извършва ръчното нарязване на външни резби. Изработени са по стандарт CSN 24 1520.

 

Комбинираните въртоци за метчици и плашки се предлагат с различна големина и диаметър.

 

Защо да изберете върток за инструменти от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме въртоци за инструменти, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.