Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 70 229 продукта и наличност над 5 675 936 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
70 229 продукта в наличност.
5 675 936 Артикула.
Подреди по
Резултати

Телове

Теловете са едни от най-използваните конструктивни елементи в строително-монтажните кофражни дейности. Използват се освен за арматура и кофраж, така и често за изработка на огради, мрежи, в градинарството и други. Изработени по високи стандарти, те притежават висока устойчивост на опън.

 

Теловете за кофраж и арматурата са често използвани както при строителство, така и за ремонтни дейности.

 

Видове телове

 

Поцинкованата тел е устойчива на корозия и ръжда поради цинковото покритие, получено чрез процеса на горещо поцинковане. Могат да се намерят меки и твърди поцинковани телове, които са широко използвани в промишлената дейност, селското стопанство и строителството. Ползват се при овощни градини, лозя, фиксиране на оградни мрежи и други. Изработени са по стандарт БДС 10065 86.

 

Черните отгряти телове се наричат още „горени телове“, защото преминават през термично обработване. Изходната суровина е нисковъглеродна стомана SAE 1006. Черните отгряти телове се ползват в строителната дейност като арматурни телове (ф 0.8 мм, ф 1.8 мм) и кофражни телове (ф 1.8 мм, ф 6.00 мм). Отгрятите телове се използват също така и в селското стопанство за балиране на сено, както и в промишлената дейност (за изработване на мрежи и други).

 

Поцинкованата бодлива тел се ползва самостоятелно за различни ограждения или като усилване и допълнение на оградни мрежи. Използва се в промишлената дейност, селското стопанство, военния сектор и други.

 

Защо да изберете тел от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме телове, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.