Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 53 228 продукта и наличност над 4 428 257 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
53 228 продукта в наличност.
4 428 257 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони ацетатни

В категория силикони ацетатни в онлайн магазин Баш Майстора ще откриете ацетатни силикони с марка TKK на достъпни цени.

 

Ацетатният силикон е еластичен, еднокомпонентен уплътнител на ацетатна основа и е най-популярния от всички видове силикони. Ацетатните силикони се характеризират с висока еластичност и устойчивост на атмосферни условия – дъжд, сняг, екстремни температурни промени, химикали, UV лъчи и стареене. Характерно при втвърдяването на ацетатния силикон, че се отделя оцетна киселина, която ускорява процеса и едновременно подсигурява много добра връзка на силикона с гладки основи (стъкло, порцелан, емайл, алуминий и други).

 

Ацетатният силикон прилепва отлично към стъкло, керамика, полирани повърхности, алуминий и копелитно стъкло. Ацетатните силикони се използват за уплътнение на ненатоварени фуги в интериора и връзки, подложени на високи температури, както и за уплътняване, вграждане и залепване на стъкла, алуминиеви или керамични материали във мокри и влажни помещения, като това най-често са бани, мивки, душ кабини, санитарни плочки и т.н. Ацетатните силикони са устойчиви на образуването на плесен и появата на микроорганизми и предотвратяват тяхното развитие, допринасяйки за комфорта в този вид помещения.

 

Ацетатните силикони не се препоръчват за уплътняване на ламарина и се предлагат в най-различни цветове - в бял, кафяв, неопределен, прозрачен, червен и черен цвят.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.