Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 69 910 продукта и наличност над 3 932 306 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
69 910 продукта в наличност.
3 932 306 Артикула.
Подреди по
Резултати

Силикони ацетатни

Ацетатният силикон е еластичен еднокомпонентен уплътнител на ацетатна основа и един от най-популярните видове силикони. Прилепва перфектно към стъкло, керамика, полирани повърхнини, алуминий и копелитно стъкло.

 

Характеристики на ацетатните силикони

 

Ацетатните силикони се разпознават по високата еластичност и стабилност при атмосферни условия – дъжд, сняг, температурни промени, химикали, UV лъчи и стареене.

 

Характерно при втвърдяването на ацетатния силикон е, че се отделя оцетна киселина, която забързва процеса и същевременно осигурява добра връзка на силикона с гладки основи (стъкло, порцелан, емайл, алуминий и други).

 

Ацетатните силикони се използват за уплътнение на ненатоварени фуги в интериора и връзки, подложени на високи температури, както и за уплътняване, вграждане и залепване на стъкла, алуминиеви или керамични материали в мокри помещения, като това обикновено са бани, мивки, душ кабини и други.

 

Устойчиви са на формиране на плесен и появяване на микроорганизми и възпрепятстване на тяхното развитие, придавайки комфорт в този вид помещения. Не се препоръчват за уплътнение на ламарина и се предлагат в най-различни цветове – бял, кафяв, неопределен, прозрачен, червен и черен цвят.

 

Защо да изберете ацетатен силикон от Bashmaistora.bg?

 

Разнообразие и детайлно описание – подбрали сме ацетатни силикони, като всяко едно предложение е с детайлно описание и информация на техническите параметри.

 

Утвърдени производители и промоционални цени – направили сме подбор на доказани производители с богат опит и сериозно покритие на пазара, като също така предлагаме на нашите клиенти преференциални цени на голяма част от артикулите си.

 

Гаранция и бърза доставка – повечето от предложенията ни са с бърза доставка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможни са технически грешки, както и несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. При такива, наш сътрудник ще се свърже с вас за уточнение преди обработка на поръчката. "Баш Майстора ООД" си запазва правото да променя цените без предизвестие както и да коригира сгрешени параметри без предварително уведомление. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.