Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 65 580 продукта и наличност над 3 772 314 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
65 580 продукта в наличност.
3 772 314 Артикула.
Подреди по
Резултати

Мастари за бетон

Мастарът е незаменим и задължителен инструмент в строително-ремонтните дейности, който улеснява работния процес. Te са ефикасни ръчни инструменти с помощта на които се обработват големи и равни повърхности. Също така, той е категоризиран и към групата измервателни инструменти поради факта, че основната му функция е да измерва отклонения от равнинност.

 

Мастарите са главно работни инструменти за изравняване. Някои мастари са оборудвани с вградена измервателна либела и се изполват и като контролни инструменти за проверка на равниност или наклон на стени, подове и тавани. Могат да бъдат с най-различни дължини като обикновено за големи площи се използва мастар с дължина между 250 и 300 см., за по-малки помещения се използват мастари с дължина 100–150 см, а най-универсалният и най-често използван размер е мастарът с дължина 200 см.

 

В строителството най-често се използват алуминиеви мастари за изравняване на подови замазки, мазилки и бетон. При някои видове мастари в корпуса са разположени ръкохватки за по-лесна манипулация. Разликата при определените видове е главно в дължината, формата на напречото сечение на профила на мастара, размера на напречното сечение, повърхностната обработка на мастара.

 

В магазини Баш Майстора ще откриете мастари за заглаждане на бетон с различна дължина - 90, 120, 125 и 150 см. Алуминиевият мастар KNAUF 125 см представлява комплект от 3 мастара за изравняване на посипка при полагане на сух под. При алуминиевите мастари MASALTA – 90, 120 и 150 см. за заравняване на бетонови отливки - ъгълът на профила се регулира от въртяща се дръжка и се предлагат без телескопична дръжка.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.