Онлайн магазин Баш Майстора разполага с разнообразие от 68 478 продукта и наличност над 4 099 650 артикула на склад.
Безплатна доставка над 99лв.
68 478 продукта в наличност.
4 099 650 Артикула.

Машини и инструменти

В магазини „Баш Майстора“ ще откриете богат избор от висококачествени акумулаторни машини, бояджийска техника, електрически машини, електрически стационарни машини, зарядни устройства, осветителни тела, помпи и хидрофори, почистваща техника и стартерни устройства и други.

 

Видове машини и инструменти

 

Акумулаторните машини предлагат мобилност и комфорт, които стандартните електромашини не могат да осигурят. Възможността за работа на място без кабели и наличие на електроенергия ги прави все по-популярни сред всеки квалифициран или домашен майстор.

 

Машините за бояджийска техника включват машини за безвъздушно боядисване и електрически бояджийски пистолети. Професионалистите и домашните специалисти непрекъснато ползват подобни машини, а при нас ще намерите голямо разнообразие.

 

Водните помпи намират много и различни индустриални приложения. Подходящи за строителни работи, при дървообработване и металообработване, те са надежден спътник в работата на всяко едно успешно предприятие. Хидрофорът се характеризира с наличие на съд за вода, където се съхранява резервно количество течност. По този начин той може да подава вода дори когато водоподаването от източника е прекъснало по някаква причина.

 

В магазини „Баш Майстора“ ще намерите огромно разнообразие от ръчни електрически машини, бормашини, уреди за рязане, шлайфане и пробиване от водещи производители.

 

Зарядните устройства за акумулатор и акумулаторна батерия са важни електрически устройства. Зареждането на акумулатор със зарядно устройство е наложително в определен момент от експлоатацията му, независимо от състоянието му и колко правилно се експлоатира.

 

Осветителните тела освен, че се използват за осветление на градината, за дома, хола, банята, спалнята, кухнята, те имат и декоративен характер, допълващ цялостната визия на обзавеждането.

 

В днешното забързано ежедневие нараства необходимостта от ефективна и качествена почистваща техника. Едва ли съществува домакинство или бизнес, което не ползва или не се нуждае от машини за почистване.

 

Пречиствателите на въздух пречистват перфектно малки стаи, детски стаи и индивидуални работни пространства. Унищожават вируси и бактерии.

 

Радиостанциите се използват в различни области, като работят на принципа на разпространението на радиовълни. Радиостанциите, в разговорния език наричани още "уоки токи", се ползват от любители, шофьори на камиони, шофьори на автомобили, от ловни дружинки, строителни работници и много други.

 

Стартерните устройства са апарати за подаване на стартов ток. Те са предназначени за аварийно стартиране на двигатели с изтощена акумулаторна батерия. Благодарение на тях успешно ще събудите акумулатора си без ток. От изключителна важност за акумулатора се оказват продуктите като стартерни зарядни устройства.

 

В категорията „Стационарни електрически машини“ ще откриете огромно разнообразие от висококачествени настолни електрически машини за рязане, пробиване, полиране, заваряване, отопление, шлайфане и други.

Покажи повечеПокажи по-малко
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти наличностите в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.