Онлайн магазин Баш Майстора разполага с 32 714 продукта в наличност и разнообразие от над 3 176 284 артикула.
Безплатна доставка над 99лв.
32 714 продукта в наличност.
3 176 284 Артикула.
1 2 3 ... 5

Перфоратори

Електрическите перфоратори са подходящи за професионална и непрофесионална работа и са сред надеждните машини при нужда от пробиване на бетон или къртене на други материали. Онлайн магазин „Баш Майстора“ предлага голямо разнообразие от перфоратори, подходящи за експерти в сферата на строителството и ремонтите. Нашите професионални машини и техника са от среден до висок клас. Различават се основно по мощност, обороти и удари в минута.
В онлайн магазин „Баш Майстора“ ще може да намерите перфоратор, произведени от някои от най-разпознаваемите марки на пазара:

  • Hitachi
  • Makita
  • Bosch
  • Dewalt
  • Sparky

С настъпването на новите технологии, безчеткови двигатели които увеличават издръжливостта и икономията на енергия, навлизат все-повече. Ако ви предстои работа, която е свързана с пробиване на тухли или бетон и имате нужда от надеждни ръчни електроинструменти, онлайн магазин „Баш Майстора“ е правилното място. Предлаганите от нас перфоратори са с гаранция и със сигурност ще Ви улеснят в предстоящия ремонт или строителство.

Покажи повечеПокажи по-малко
Подреди по
Резултати
1 2 3 ... 5
1 2 3 ... 5
Сравни
покажи
Уважаеми клиенти, цените в bashmaistora.bg се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие с цените в магазина.Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.